Betrouwbaar medium

Medium online Een medium is iemand die informatie kan verkrijgen van andere entiteiten, bijvoorbeeld gidsen of engelen of geesten. Een medium is dus het doorgeefluik voor wat die entiteiten zeggen, zoals de telefoon het doorgeefluik (medium) is voor wat degene aan de andere kant van de lijn zegt. Bekijk nu onze online mediums.

Chat direct voor een top medium. Een medium is in staat om via een helper of via een persoon die is overleden, informatie te ontvangen en deze informatie door te geven. Een medium is dus een soort van doorgeefluik, die de verkregen informatie op een zo goed mogelijke manier moet vertalen.

Een medium kan een tussenpersoon zijn met een genezende kracht. Onze mediums zijn dus tussenpersonen tussen het fysieke en het onzichtbare. Wilt u ook graag antwoorden op uw vragen via een van onze betrouwbare mediums?

Een persoonlijk gesprek met een van onze mediums kan vaak hele verhelderende inzichten geven in uw leven. Dus heeft u behoefte aan een oprecht en zuiver gesprek, dan kunt u bellen met 0909-5050700.

Bovenaan onze website kunt u zien welk medium er beschikbaar voor u.

Paragnost-info de weg naar erkende paragnosten, mediums en helderziende!