Wat is helderziendheid?

Er bestaan ook andere bewoordingen voor helderziendheid zoals; helderziend, helder zien of paranormaal zien.Helderziendheid wordt meestal gezien als toekomst voorspellen of het zien van geesten en aura’s. Eigenlijk is helderziendheid veel omvattender, want er zijn veel energieën die helderzienden met zijn helderziendheid kan waarnemen.

Een helderziende, die helderziendheid als gave heeft, kan verschillende energieën waarnemen, maar doet dit niet door het normale spectrum, die het gebied van rood, oranje, groen en blauw beslaan. Het licht wat buiten dit spectrum valt, is een ander licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen.

Helderziend verschijnsel

Helderziende verschijnselen verschillen van lichtsoort, doordat steeds een ander stukje bestrijken van het spectrum. Je kunt dit niet eens licht te noemen, omdat het eigenlijk niet waar te nemen is.  Het is pure energie die de ogen van de helderziende ontvangen en zelf vertalen naar het beeld van licht voor de hersenen van de helderziende. Visioenen

Er zijn personen die visioenen krijgen, dit zijn helderziende waarnemingen die in de vorm van beelden kunnen zijn. Meestal worden deze visioenen niet gezien als helderziendheid, maar dit is het wel. Dit kunnen visioenen zijn uit de verleden, toekomst, heden.

Helderziend Een persoon die helderziend is, ziet meestal maar een deel of enkele van de onderstaande mogelijkheden van het paranormaal zien. Een helderziende kan je helpen met inzicht te geven, of antwoorden op je vragen geven. Vaak weet de helderziende op het moment dat hij informatie doorkrijgt, vaak zelf niet eens wat er mee wordt bedoeld, maar de cliënt juist des te meer. Ben je op zoek naar iemand die helderziendheid als gave heeft? Lees dan op Paranost-info over over alle Helderzienden die deze gave bezitten.

Paragnost-info de weg naar erkende paragnosten, mediums en helderziende!