home // betrouwbaar-medium

Betrouwbaar medium

Medium online Een medium is iemand die informatie kan verkrijgen van andere entiteiten, bijvoorbeeld gidsen of engelen of geesten. Een medium is dus het doorgeefluik voor wat die entiteiten zeggen, zoals de telefoon het doorgeefluik (medium) is voor wat degene aan de andere kant van de lijn zegt. Bekijk nu onze online mediums.

Chat direct voor een top medium. Een medium is in staat om via een helper of via een persoon die is overleden, informatie te ontvangen en deze informatie door te geven. Een medium is dus een soort van doorgeefluik, die de verkregen informatie op een zo goed mogelijke manier moet vertalen.

Een medium kan een tussenpersoon zijn met een genezende kracht. Onze mediums zijn dus tussenpersonen tussen het fysieke en het onzichtbare. Wilt u ook graag antwoorden op uw vragen via een van onze betrouwbare mediums?

Een persoonlijk gesprek met een van onze mediums kan vaak hele verhelderende inzichten geven in uw leven. Dus heeft u behoefte aan een oprecht en zuiver gesprek, dan kunt u bellen met 0909-5050700.

Bovenaan onze website kunt u zien welk medium er beschikbaar voor u.
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl

Gratis chat met een paragnost