home // medium

Gratis Medium spreken

Wat is nu eigenlijk een Medium? Een  medium kan worden gezien als een tussenpersoon, die als het ware een soort kanaal is tussen het fysieke en onzichtbare. Bekijk direct welke mediums nu online zijn.
 

Mediums & Spiritisme

Binnen het spiritisme kan een medium een persoon zijn die over paranormale gaven beschikt, waardoor het medium geesten of zielen van personen die zijn overledenen via het medium met mensen op aarde kan laten communiceren. Dus begrippen zoals waarzeggers, helderzienden of online paragnost, zijn dus begrippen die eigenlijk allemaal hetzelfde betekenen maar alleen verschillend functioneel zijn.
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Astrolijn.nl

Gespecialiseerd in telefonisch consult. Nette informatieve website. Tarot leggingen en horoscopen aanvragen zijn is mogelijk. Veel gratis opties voor aanvullende informatie.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl

Gratis chat met een paragnost  

Helper & Medium

Het medium heeft een gave of via de helper of via een persoon die is overleden, informatie door te geven om te ontvangen. Het medium kan ook beelden binnen krijgen via het zogenaamde”3e oog” je kunt dit zien als filmbeeldjes als het ware op je netvlies worden gebrand. Doorgeefluik Het medium is feitelijk een doorgeefluik die informatie op een zo goed mogelijke manier moet vertalen en naar buiten brengt. Betrouwbaar medium Hoe weet je nu eigenlijk of een medium goed of betrouwbaar is, dit is sowieso heel persoonlijk, en kun je alleen proefondervindelijke ervaren, het is belangrijk dat er een klik is tussen jou het het Medium. Ook mond tot mond reclame is een goed uitgangs punt, maar wat voor de een heel goed is kan bij jou als er geen klik is anders zijn. Erkende mediums 

Ook zijn er mediums die gecertificeerd of erkend zijn door de branche vereniging of stichtingen. Het is natuurlijk maar de vraag als een medium erkend is, of hij of zij dan opeens een goed medium is voor jou. Laat je gevoel gewoon spreken, en oordeel zelf of je met een goed medium te maken hebt of niet. Probeer in ieder geval zo min mogelijk informatie van te voren te geven aan een medium, zodat hij of zij, je niet naar de mond kan praten.

Er zij namelijk mediums met verkeerde intenties, die je vooral het geld uit de zakken willen kloppen. Research medium Doe altijd wat research op internet, wat wordt er over een betrouwbaar medium geschreven op internet op gedrukte media? Maar laat je ook weer niet van de wijs brengen, wat er over sommige mediums wordt geschreven in forums, omdat de dubieuze mediums, ook soms hun goede collega’s zwart maken op internet, kortom al met al een lastige klus om het juiste medium voor jezelf te vinden, maar je gevoel en gezond verstand zijn altijd ook nog een goede graadmeter. Paragnosten site Maar lees ook gewoon verder op de onafhankelijke paragnosten site van Nederland, elke week verschijnen hier nieuwe artikelen en nieuwe interviews met paragnostenen mediums en gerelateerde onderwerpen.