home // paragnost

Wat is een paragnost?

 Paragnost is de benaming voor iemand die de gave heeft zich te kunnen verbinden met de paranormale wereld. Een paragnost heeft één of meerder gaven en weet of ziet dingen zonder voorkennis.

Gaven van een paragnost

De zintuigen van paragnosten zijn uitstekend ontwikkeld waardoor zij meer kunnen zien, horen, voelen of ruiken dan andere mensen. Paragnosten zijn met deze bijzondere gaven geboren. De meest voorkomende en bekendste gaven van paragnosten zijn.


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl
6.5
pic

Astrolijn.nl

Gespecialiseerd in telefonisch consult. Nette informatieve website. Tarot leggingen en horoscopen aanvragen zijn is mogelijk. Veel gratis opties voor aanvullende informatie.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.nl

Gratis chat met een paragnost  

Bekendste gaven van paragnosten

 
Helderziend
Een helderziende paragnost ziet beelden van het verleden heden of de toekomst. Ook zijn er paragnosten die aura’s, engelen, geesten of gidsen zien. Bij het zien van een foto of het vasthouden van een voorwerp kan een paragnost gevoelens of beelden opvangen.
 
Helderwetend
Een helderwetend paragnost kan antwoorden geven op vragen die de paragnost niet kan weten. De paragnost is niet geïnformeerd, maar kan een gebeurtenis haarfijn vertellen alsof hij of zij er zelf aanwezig is geweest terwijl dit niet zo is.
 
Heldervoelend
Een heldervoelend paragnost voelt de energie van anderen, de paragnost kan verdriet, vreugde, pijn, of angst voelen. Ook kan een heldervoelend paragnost de energie in of buiten een ruimte voelen, zoals de sfeer of stemming die er heerst. Naast de sfeer in ruimtes voelt een heldervoelend paragnost de energie van kleding, sieraden, meubels etc.
 
Helderhorend
Een helderhoren paragnost kan stemmen en geluiden horen die anderen niet kunnen horen. De geluiden horen de helderhorende paragnosten in hun hoofd. Het kan ook zijn dat ze een stem of geluid horen die in hun oor fluistert. Naast woorden en geluiden horen helderhorende paragnosten muziek of zang.
 
Helderruikend
Een helderruikend paragnost ruikt geuren van die anderen niet kunnen ruiken. Het kan zijn dat de paragnost kan beschrijven waarnaar een ruimte of persoon ruikt.
 
 
 

Toen waarzegger, nu paragnost

 
Paragnost is een verzamelnaam, eeuwenlang werd de naam waarzegger gebruikt, maar tegenwoordig worden specifieke namen gebruikt, zoals: Helderziende, Helderhorende, Heldervoelende, Helderruikend, Helderwetend, Medium, Psychometrist, Kaartlegger, Tarotist, Numeroloog, Healer, Sjamaan, Lichtwerker, Spiritueel Coach, Reader, Psychometrist.

 

Gaven die een paragnost heeft

 Een Paragnost kan één gave of hebben maar ook vier of meer verschillende gaven hebben. Onderstaand een aantal gaven en waarnemingen van Paragnosten.
 
12 Gaven van Paragnosten
 1. Ziet wat er in het verleden, heden en in de toekomst gebeurd
 2. Ziet beelden en visioenen
 3. Krijgt bij het zien van een foto of voorwerp beelden of een gevoel
 4. Heeft inzicht in vorige levens
 5. Krijgt hulp van engelen en gidsen
 6. Ziet schimmen en/of gezichten
 7. Ziet kleuren rond mensen, aura’s
 8. Hoort geluiden die een ander niet hoort
 9. Voelt emoties zoals vreugde, angst en verdriet van anderen
 10. Kan energie overnemen, bijvoorbeeld negatieve energie
 11. Voelt energievelden
 12. In trance kunnen geleide geesten doorkomen
 

Wat is het verschil tussen een medium en een paragnost?

 
Een medium is altijd een paragnost, een paragnost is echter niet altijd een medium. Niet alle paragnosten kunnen contact maken met overledenen. Een medium kan naast zijn of haar paranormale gaven ook contact maken met gene zijde en communiceren met overledenen, engelen, gidsen, entiteiten en geesten.
 

Wat kan een Paragnost?

 
Een paragnost kan vragen beantwoorden die wij al zo lang beantwoord willen hebben. Ons gerust stellen en vertellen wat wij over het hoofd zien. Hij of zij kan ons handvatten geven, onze ogen openen en helpen als wij voor een moeilijke keuze staan. Een paragnost kan hoop geven als wij het niet meer zien zitten.

 

Waarmee kan een paragnost helpen?

 
Paragnosten kunnen helpen met liefdesvragen zoals; ‘Ontmoet ik ooit de ware?’ ‘Gaat mijn partner vreemd?’ ‘Blijf ik in deze relatie?” Maar paragnosten kunnen ook helpen bij belangrijke keuzes of je carrière. Paragnosten kunnen je helpen als je een situatie moeilijk kunt accepteren. Ook kunnen paragnosten antwoorden geven op vragen waarnaar je al heel lang zoekt. Paragnosten kunnen je met alle levens- en gewetensvragen helpen.

 

Paragnosten kunnen je helpen met:

 
 • Het vinden van liefde
 • Vertellen hoe je toekomst eruit ziet
 • Je nieuwe inzichten geven
 • Je hoop geven
 • Vertellen of een situatie veranderd
 • Hoe je het beste uit jezelf kunt halen
 • Boodschappen doorgeven van dierbare overleden
 • Blokkades opheffen
 • Contact maken met dierbare overleden
 • Je vertrouwen te geven
 • Innerlijke rust vinden
 • Pijn en verdriet verzachten
 • Omgaan met moeilijke situaties
 • Helpen met het maken van een keuze
 • Hoe gelukkig te worden
 • Twijfels wegnemen

 

Hoe werkt een paragnost?

 
Een paragnost stemt af en stelt soms enkele vragen omdat hij of zij een bepaalde methode of een hulpmiddel zoals bijvoorbeeld Tarotkaarten gebruikt. Een vraag van de paragnost kan een geboortedatum zijn of een foto van degene waar je een vraag over hebt. Paragnosten stellen soms vragen om zich nog beter af te stemmen, ook wel in tunen genoemd.
 

Waar vind ik de beste paragnost?

 
De beste paragnost is de paragnost waar jij je het beste bij voelt en waar je een klik mee hebt. Een goede online paragnost heeft altijd een uitgebreid profiel en een duidelijke profielfoto. Ook kun je bij het profiel van de paragnost de beoordelingen van klanten lezen. Als je binnen een paar minuten geen klik voelt kies dan een andere paragnost.  

 

Wat is een chat met een paragnost?

 
Een paragnostenchat is een online consult. Je kunt op ieder moment en waar je ook bent, thuis of onderweg een paragnost raadplegen. Je kunt je laptop, iPad of mobiel gebruiken om een chat met een paragnost te starten. Je koopt een aantal minuten van tevoren waardoor je achteraf geen onverwachte kosten hebt. Je kiest een paragnost, start een chat en typt je vraag in het chatvenster. De chat kun je na het gesprek naar jezelf mailen zodat je alle informatie die je gekregen hebt van de paragnost zo vaak als je wilt kunt lezen.
 

De voordelen van een online paragnost

 
Een paragnost online kun je op ieder moment van de dag of de nacht raadplegen. Maar er zijn nog meer voordelen namelijk:
 
Voordelen van een online paragnost
 1. Geen wachttijden
 2. Paragnost voor elk budget
 3. Gratis 2.30 minuten chatten met een paragnost
 4. De beste paragnosten
 5. Geen reistijd en reiskosten
 6. Geen onverwachte kosten achteraf
 7. Vanuit huis of onderweg een paragnost raadplegen
 8. Snel antwoorden op al je vragen
 9. Gratis chatverslag na een consult
 

Zijn online paragnosten betrouwbaar?

 
Online paragnosten zijn net zo betrouwbaar als paragnosten die privéconsulten geven. Veel online paragnosten zijn geven naast een consult online ook privéconsulten. Een paragnost online is net zo betrouwbaar als een paragnost waarmee je in een ruimte zit. Een online paragnost vangt je energie op tijdens het lezen van de vragen die jij stelt en typt. Een online paragnost biedt veel voordelen. Je kunt vanuit huis, maar ook onderweg vragen stellen.
 

Paragnosten zijn er niet meer alleen voor koningen en rijken

 
Paragnosten voorspellen al duizenden jaren de toekomst, maar het was niet voor iedereen mogelijk een paragnost te raadplegen. Vroeger was een consult bij een paragnost alleen weggelegd voor koningen, mensen van adel en rijke mensen. Gelukkig is het nu mogelijk dat iedereen een paragnost kan raadplegen.
 

Zijn bekende paragnosten van tv beter?

 
Een bekende paragnost is niet beter dan een onbekende paragnost. Er zijn paragnosten die het fijner vinden om anoniem te werken en paragnosten die graag in de schijnwerpers staan. De één is niet beter dan de ander. Een paragnosten is iemand met een bijzondere gave, maar is daarnaast ook maar mens zoals jij.
 
 

Gratis kennis maken met een paragnost

 
Het is mogelijk om online gratis kennis te maken met een paragnost. Mediumchat is een site die een gratis chat aanbiedt, je mag 2.30 minuten gratis met een paragnost chatten. Lees voordat je een gratis paragnostenchat start eerst het profiel van de paragnost. Bij iedere paragnost kun je de beoordelingen van klanten lezen. Als je een keuze gemaakt hebt start je een chat. Typ je vraag in het chatvenster en de door jou gekozen paragnost geeft je direct antwoord op jouw vraag.
 

Ervaringen van klanten na een eerste consult online

 
 • Mijn partner gedroeg zich al een paar maanden afstandelijk. Ik begon te twijfelen over onze relatie. Vriendinnen luisterden in het begin naar mijn problemen, maar op een gegeven moment hadden ze er genoeg van. Op een avond voelde ik mij alleen en onbegrepen. Ik heb toen voor het eerst een paragnost online geraadpleegd. Het begrip en de adviezen die ik kreeg van de paragnost waren boven verwachting. Binnen 12 minuten voelde ik mij beter. Met de adviezen heb ik ook iets gedaan en mijn relatie voelt weer als een warm bad.
 • Ik heb een vervelende ervaring achter de rug en daardoor moeite anderen te vertrouwen. Het resultaat is dat ik nogal eenzaam ben geworden en niet weet hoe ik uit deze situatie moet komen. Eerst was ik sceptisch over paragnosten, maar de online paragnost wist precies te beschrijven wat er in mijn leven gebeurd was. Hij gaf mij handvatten en het gaat nu veel beter met mij.
 • Ik vond het een beetje eng om een chat met een online paragnost te starten. Ook omdat ik mij schaamde de vraag te stellen waarop ik een antwoord wilde hebben. Na een paar minuten chatten voelde ik mij op mijn gemak en typte mijn vraag. De paragnost reageerde hartelijk en vond mijn vraag helemaal niet raar. Ik voelde mij na de chat met de paragnost enorm opgelucht. Soms vraag ik mij af hoe het toch mogelijk is dat zij precies wist te vertellen wat er zich in mijn leven had afgespeeld.


Paragnosten uit Brabant

Ook in brabant zijn zeer goede mediums en helderziende te vinden, die kunnen helpen bij spirituele vraagstukken. Hierbij onze brabant webpagina's: Paragnost Tilburg
 

Paragnosten elders uit Nederland

Andere steden in nederland? bekijk onze pagina's op: paragnost breda - paragnost zwolle - paragnost nijmegen - paragnost denhaag - paragnost utrecht - paragnost eindhoven - paragnost almere - paragnost groningen - paragnost in arnhem -paragnost haarlem - paragnost apeldoorn - paragnost enschede  - paragnosten uit amsterdam -  paragnost in den bosch - paragnost uit alkmaar - paragnost uit almelo - paragnosten uit alphen aan de rijn - paragnost uit amersfoort - paragnost amstelveen - paragnost apeldoorn - paragnost bergen op zoom - paragnost regio delfshaven