home // paragnost-groningen

Paragnost uit Groningen

Helderziendheid wordt doorgaans uitgelegd als het kunnen zien aankomen v/d de nabije toekomst of het aanschouwen afkomstig van aura's of zielen. Toch is helderziendheid nog veel meer, want er bestaan bijzonder veel energie?n die een individu met bovennatuurlijke gaven zou kunnen observeren. De verschillende energie?n die waar te nemen zijn door de twee ogen van een helderziende bevinden zich helemaal niet in ons dagelijkse spectrum dat het gebied van pimpelpaars - lichtblauw - olijfgroen - geel - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat buiten ons normale spectrum behoort, is een ander soortement licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder clairvoyant fenomeen loopt uiteen van lichtsoort van elkaar, aldaar ze ieder net een ander stukje bestrijken vh spectrum. In wezen is het helemaal niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is gewoonweg energie die de ogen ontvangen en converteren naar het beeld van licht voor de hersenen.
 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl

Gratis chat met een paragnost  

Waarzegster uit Groningen

Er zijn allerlei type mensen met een paragnostische begaafdheid die aparte kundigheid of specialisaties bezitten, anders gezegd: indien je vooraf al jezelf informeert bij welke kundigheid je het meest gebaat bent, zul je teleurstelling beletten.

Start gesprek met een online paragnost
Hieronder uiteengezet een paar tips die je kunnen assisteren om de juiste begaafdheid} te kunnen detecteren. De persoon met een betrouwbare en zuivere helderziendheid:

1. Een paragnost of medium uit Groningen helpt je bij het kunnen maken van keuzes. De persoon met helderziendheid moet echt niet voor jou voorschrijven wat je moet gaan doen. De helderziende biedt puur advies.

2. Een helderziend medium stelt niet veel vragen en vraagt zeker niet veel. Als een persoon met helderziendheid
best veel aan je vraagt, dan heeft hij of zij hoogstwaarschijnlijk moeite om zich met je te connecten of het medium probeert vragen aan je te ontlokken. Dat houdt niet in dat je helemaal niets moet zeggen. Een kleine explanatie van je complicatie kunnen de de persoon met helderziendheidhelpen om zich met je te 'verenigen'.

3. Een goede persoon met helderziendheid probeert je niet af te leiden door een knus gesprekje met je te beginnen of zelfs over hun persoonlijke moeilijkheden te babbelen. De mogelijkheid bestaat dat hij of zij dit louter doet om de tijd te rekken en in zekere zin dus aanzienlijk meer geld te ontvangen.

4. Zegt de echte waarheid. Een persoon met een heel goed ontwikkelde helderziendheid zal de cli?nt zeker niet naar de mond praten en de info verstrekken die zij willen horen.

Nog een stel tips en trucs: - Bekijk grondig de paragnosten website van de de persoon met paranormale begaafdheid van jouw keuze. Google desnoods zijn of haar voor en achternaam. - Ga zeker niet voor de eerste die je tegenkomt. Neem rustig de tijd en analyseer veel internetsites. - Doe niet vaker dan een aantal maal per jaar een zogenaamde reading. Voorkom bovennatuurlijkeverslaving!
Bekijk ook eens ons helderziend medium uit utrecht