home // helderziende

Wat is een helderziende?

Een helderziende, ook wel paragnost genoemd is paranormaal begaafd en kan beelden zien die zich op een andere plaats of tijd afspelen zoals in het verleden, heden en de toekomst. Een helderziende weet dingen zonder enige voorkennis.
 
 

Helderziende en toekomst voorspellen

Helderzienden kunnen voorspellen wat er vandaag en in de toekomst gaat gebeuren. Of een relatie kans van slagen heeft of juist niet. Ook kunnen helderzienden zien of ruzies worden bijgelegd en levensomstandigheden in de toekomst veranderen. Helderzienden hebben het vermogen op alle levensgebieden de toekomst te voorspellen

Wat ziet een helderziende?

Waarnemingen van helderzienden zijn veelsoortig, er zijn helderzienden die gezichten zien, andere helderzienden zien aura’s, symbolen, kleuren, engelen of gidsen. Ook is het mogelijk dat een helderziende bij het zien van een foto of voorwerp beelden kan opvangen en de afgebeelde persoon ziet veranderen.

Een helderziende ziet het verleden, het heden en de toekomst

Meestal vragen mensen aan een helderziende wat de toekomst hen brengt. Het kan echter voorkomen dat een helderziende over het verleden vertelt. Als er iets uit het verleden nog aanwezig is in iemands leven zal dit altijd naar voren komen. Een helderziende ziet welke lessen nog geleerd moeten worden en kan vertellen hoe de toekomst eruit ziet. Maar als we de lessen uit het verleden niet geleerd hebben staan de niet geleerde levenslessen een mooie toekomst in de weg.
 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl

Gratis chat met een paragnost  

Waarom een helderziende raadplegen

Helderzienden beschikken over buitengewone gaven en kunnen antwoorden geven op vragen, die al heel lang onbeantwoord zijn. Helderzienden kunnen de toekomst voorspellen maar ook troost bieden. Handvatten geven, luisteren en helpen bij het nemen van moeilijke beslissingen. Een helderzienden kan twijfels wegnemen en helpen liefde te vinden.
 

Helderziende geeft eerlijke antwoorden

Helderzienden houden van mensen, het is niet nodig bang te zijn om een vervelend antwoord te krijgen op een vraag. Een helderziende heeft de gave om op een aangename manier te vertellen waarom je vastloopt. Welke lessen je moet leren en wat je moet doen om je wensen uit te laten komen. Er is geen vraag die niet gesteld kan worden, een helderziende is niets vreemd.

 

Gratis helderziende online

Het is niet meer nodig om de deur uit te gaan en lange afstanden te moeten reizen om een helderziende te raadplegen. Ook zijn er geen lange wachttijden meer. Helderzienden zijn nu dag en nacht online bereikbaar. Het is nu zelfs mogelijk 2.30 minuten gratis te chatten met een helderziende om eerst te ervaren hoe fijn een online consult is.
 

10 Beoordelingen over online helderzienden

 
Op Mediumchat hebben duizenden klanten een beoordeling of ervaring bij de door hun gekozen helderziende geschreven. Het gemiddelde cijfer ligt op 9,4. Onderstaand een aantal reviews of klik op de link om de beoordelingen te lezen.
 
1. Helderziende gaf duidelijkheid in mijn tweestrijdDe helderziende die ik online geraadpleegd heb heeft mij duidelijkheid gegeven in wat mijn hart verlangt en mijn verstand zegt. Ik voelde mij verward maar hoe vaker ik het chatverslag met de helderziende terug lees, hoe duidelijker alles wordt. Ik weet nu dat mijn zielsverwant zal komen.
 
2. Geweldige chat met helderziende
Ze wist alles, dingen die ze echt niet kon weten. De helderziende heeft mij rust gegeven en ik geloof weer in een mooie toekomst
 
3. Helderziende gaf duidelijke antwoorden en typte snel
Ik kreeg van de online helderziende antwoorden op alle vragen waarmee ik de afgelopen tijd rond liep. Het was een fijn, geruststellend gesprek, ik maak mij nu geen zorgen meer.
 
4. Helderziende wist veel zonder info
Ik was eerst sceptisch maar kan nu niet anders dan erin geloven. De helderziende zag en wist dingen die hij niet kon weten. Het was een vreemd gevoel maar nu kan ik niet anders dan erin geloven.
 
5. Voorspellingen van helderziende zijn uitgekomen
Zaken die mijn online helderziende heeft verteld zijn allemaal uitgekomen. Ik vertrouw daarom ook zijn waarnemingen. Ik kom altijd tot rust als ik met hem gesproken heb. Hij is eerlijk op een milde manier.
 
6. Helderziende gaf boodschap van mijn overleden vader
Ik heb de duidelijkheid en zekerheid over mijn relatie gekregen. Ongevraagd kreeg ik een prachtige boodschap van mijn overleden vader. Wat een fijn consult heb ik mogen ervaren.
 
7. Helderziende gaf mij binnen 5 minuten een gelukkig gevoel
Ik heb weer hoop en een goed gevoel over de toekomst. Ik voelde mij na het chat consult een heel ander mens. Mijn dank is dan ook enorm groot.
 
8. Consult voelde als een warm bad
De helderziende voelde mijn situatie al snel aan en gaf antwoorden waar ik veel aan heb. Antwoorden waar ik verder mee kan. Het was een bijzondere ervaring.
 
9. Voorspellingen die ik voor onmogelijk hield kwamen uitI
Ik hoopte dat de voorspellingen die de online helderziende mij gaf uit zouden komen, maar ik dacht dat het nooit zou kunnen gebeuren. Als en wonder kwam alles uit, zelfs de voorspelde periode klopte.
 
10. Helderziende helpt mij door moeilijke periode
Ik zit een lastige en onzekere periode en als ik het moeilijk heb start ik een chat. De online helderziende die ik regelmatig raadpleeg geeft mij rust waardoor ik mij weer beter voel.

 

Wie is de beste helderziende?

De beste helderziende is diegene die jou het meeste aanspreekt en waar jij je goed bij voelt. Helderzienden hebben allen verschillende gaven, zijn integer en houden van mensen. De één voelt zich beter bij een vrouwelijke helderziende, de ander geeft de voorkeur aan een mannelijke. Lees altijd het profiel en de beoordelingen van een online helderziende en vertrouw op je gevoel bij het maken van een keuze.

 

Het verschil tussen een helderziende en een medium

Een helderziende heeft de gave dat hij of zij beelden ziet of een visioen van het verleden, heden of de toekomst. Een medium kan naast zijn of haar helderziendheid ook contact maken met overledenen. Een medium kan met de overledene en de levende communiceren, de overledene zien, voelen, ruiken of horen. Een medium is als het ware de tolk, de vertaler, die antwoorden en boodschappen van onze overleden dierbaren aan ons vertellen.

 

Dit kan een helderziende chat voor jou betekenen

Een chat met een helderziende kan rust geven en enorm opluchten. Een helderziende ziet en voelt immers dingen die wij niet kunnen waarnemen. Problemen zorgen ervoor dat wij oogkleppen op hebben, een tunnelvisie hebben en geen uitweg meer zien. Een helderziende ziet of voelt je blokkades, dingen die je dwars zitten en frustraties waardoor je je ongelukkig voelt.

 

Een helderziende kan je positieve energie sturen

Een online helderziende vangt je energie op, ook door het lezen van de woorden die je typt. Door een foto te uploaden kan een helderziende zich nog beter op je afstemmen en antwoorden of adviezen geven waardoor je niet meer vast zit. Ook kan de helderziende je energie sturen zodat je weer het gevoel hebt dat je alles aan te kunnen.
 

Zo werkt een consult met een helderziende online

Je typt je vraag in het chatvenster en binnen een paar seconden antwoord de door jouw gekozen helderziende. Rechtsboven zie je het aantal credits (het aantal minuten) die je te besteden hebt. Je mag te allen tijde de chat beëindigen en een andere helderziende raadplegen. Na de chat kun je ervoor kiezen jouw persoonlijke consult naar jezelf te mailen. Je hebt dan de mogelijkheid op ieder moment de antwoorden van de helderziende nog eens lezen.
 
 

Met een helderziende in het Engels communiceren

Het is nu ook mogelijk online in het Engels te chatten met een Engelstalige helderziende. Bij Mediumchat wordt d.m.v. de vlag van een land aangegeven in welke taal een helderziende kan communiceren. De vlag staat onder de profielfoto van de helderziende.

 

14 Voordelen van een helderzienden consult online 

 1. Gratis 2.30 minuten advies van een helderziende bij Mediumchat
 2. Geen wachttijden
 3. Helderziende voor ieder budget
 4. De beste helderzienden
 5. Beoordelingen over de helderziende lezen
 6. Geen reistijd
 7. Geen reiskosten
 8. Geen onverwachte kosten achteraf
 9. Vooraf bepalen hoeveel geld je wilt besteden
 10. Onderweg een consult op mobiel
 11. Helderzienden bij Mediumchat spreken en schrijven meerdere talen
 12. Helderzienden hebben een uitgebreid profiel met foto
 13. Direct antwoord op alle vragen
 14. Gratis chatverslag
 

Bekende en onbekende helderzienden

Online vind je helderzienden die bekend zijn van tv en helderzienden die op hun privacy gesteld zijn. De één is niet per se beter dan de ander.
 

Helderziende lijn bellen

Een helderziende kun je telefonisch te raadplegen, Het voordeel is dat je een stem hoort en het nadeel is dat het lastig om alle informatie te onthouden. Tijdens een chat met een helderziende kun je ontspannen. Omdat je een verslag van het gesprek na het consult naar jezelf kunt mailen. Het consult kun je dan op ieder moment en zo vaak je wilt lezen.
 

Helderziende live

Het is mogelijk een helderziende online, telefonisch of persoonlijk te raadplegen. Het snelste en goedkoopste is een online consult. Voor een online consult koop je van tevoren credits, waardoor je niet op een dag een hoge telefoonrekening moet betalen. Jij beslist hoeveel geld je wilt uitgeven en kunt op ieder moment de chat beëindigen.
 
 

Waarom is niet iedereen helderziend?

 Bij helderzienden is het derde oog, dat zich tussen de wenkbrauwen bevindt open en ontwikkelt. Helaas is het derde oog bij de meeste mensen niet onderhouden waardoor de energie niet naar de pijnappelklier kan stromen. De pijnappelklier is verbonden met het derde oog en wordt ook wel het zesde chakra genoemd.  De pijnappelklier is bij de meeste mensen verkalkt waardoor de energiestroom naar het derde oog is afgesloten.
 

De betekenis van het derde oog

Oude volkeren noemden de pijnappelklier het derde oog. Het derde oog wordt ook; ‘Het oog van de wijsheid’ of ‘Het oog van de intuïtie’ en ‘Ajna chakra’ genoemd. De Franse filosoof, René Descartes, (31 maart 1596) noemde de pijnappelklier: ‘De zetel van de ziel’, omdat er door het derde oog dingen worden gezien die niet met onze zintuigen worden waargenomen.