home // helderziende

Wat is een helderziende?

Een helderziendewordt ook vaak een paranormaal persoon genoemd. De oorzaak hiervan is dat onder helderziendheid veel valt, dus niet alleen het verleden of toekomst voorspellen.

Helderziende & toekomst voorspellen

Een helderziende kan de toekomst voorspellen, dit kan hij of zij onder andere doen door het krijgen van beelden of stemmen of visioenen of misschien wel gewoon een naar gevoel. De toekomst kan heel ver weg zijn of nog dezelfde dag plaatsvinden. Maar een helderziende kan ook nog dezelfde dag een ruzie aan zien komen.
 

Mogelijkheden helderziende?

 • Zien van entiteiten (geesten/engelen),
 • Lichtbollen, lichtpuntjes, lichtflitsen,
 • Toekomst zien
 • Zien van beelden bij objecten
 • Het doorkrijgen van symbolen
 • Het kunnen kijken in het menselijk lichaam en zo de kwalen vaststellen van organen
 • Lichtkolommen, lijntjes, X-lichten, smogslierten, lijnen & vormen en een sluier
 • Allerlei andere lichtverschijnselen
 • Aura’s, karakters en gevoelsexpressies in gezichten
 • Het zien van ruimtewezen
 • Het zien van energetische of paranormale ufo’s9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
6.5
pic

Astrolijn.nl

Gespecialiseerd in telefonisch consult. Nette informatieve website. Tarot leggingen en horoscopen aanvragen zijn is mogelijk. Veel gratis opties voor aanvullende informatie.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.nl

Gratis chat met een paragnost  

5 zintuigen Bijna alle personen hebben vijf zintuigen (tong, ogen, oren, huid, neus,) hiermee kun je waarnemen wat er om je heen en in de wereld gebeurd. Je kunt hiermee horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Helderziendehebben een zesde zintuig hebben waarmee ze ongrijpbare zaken kunnen waarnemen.

Verklaring helderziende

De mensheid is er nog achter hoe het komt dat mensen helderziend zijn. Het meest voor de hand liggende verklaring is dat een helderziende goed in het oppikken van energieën, en emoties van andere personen, maar dat is nog geen verklaring voor alle dingen die met helderziendheid te maken hebben. Twijfel helderziende In westerse landen twijfelen veel personen dan ook vaak of een helderziende wel echt is. Wetenschappers hebben namelijk nooit direct bewijs gevonden dat een helderziende het statistisch gezien bovenmaats doet, met zijn of haar voorspellingen. Maar veel andere mensen weten juist dat het wel echt is. Ze kijken programma’s van Derek Ogilvie die weet wat baby’s denken. En Char die personen in contact brengt met overleden mensen. In sommige culturen is helderziendheid meer geaccepteerd en verweven in het leven. Helderziende geaccepteerd In sommige culturen gaan mensen vaak naar een helderziende en in andere culturen medicijnmannen die ziektes bestrijden door geesten uit te drijven. Bestaan helderziende? Bestaan helderziende? Er bestaan heel veel helderziende, de ene beter dan de andere, voor dat je een helderziende gaat raadplegen, zorg dat je een beetje onderzoek hebt gedaan naar de helderziende, of vraag vrienden die bij hem of haar zijn geweest naar hun ervaringen. En heb je een klik met de helderziende, dan zit het meestal wel goed, mocht je voor wat voor reden geen klik hebben, ga dan verder naar een nadere helderziende. Of lees meer informatie op deze site over de beste helderzienden hun gave.