home // helderzienden

Helderzienden?

Wat zijn helderzienden, welke gave hebben helderzienden? Helderzienden hebben een gave die helderziendheid heet, dit is feitelijk een buiten zintuigelijke vorm van waarnemen.

Helderzienden kunnen eigenlijk van alles waarnemen zoals energiebanen, maar ook kleuren om iemands lichaam heen, ook kunnen zij soms voouitzien, kunnen zij soms gestalten waarnemen.
 

Symbolen & Helderzienden

Helderzienden kunnen vaak d.m.v. energieën, symbolen en kleuren kan de helderziende die waarnemen en gebruiken voor de behandeling van van een cliënt, door een persoonlijke intuïtieve interpretatie kan de helderzienden zien waar het probleem zich bevindt.

 
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl

Gratis chat met een paragnost  

Helderziende & antenne

Helderzienden zijn eigenlijk een antenne voor de  ontvanger van helpers uit de andere wereld. De helderzienden kan de zogenaamde helpers raadplegen en deze beschikken over de instrumenten om personen te kunnen helpen en inzichten te geven om het probleem te doorgronden. Het is dan aan de helderzienden om deze boodschappen te vertalen naar informatie die de cliënt kan gebruiken. Heldere gave mediums Helderzienden zijn vaak personen met een heldere gave en ook vaak mediums van de helpers uit de andere wereld. Helderziende of mediums zijn in staat om als soort tolk boodschappen aan te nemen, die soms kan worden gebruikt  om de cliënt te helpen met een klacht of vraag, of hem of haar inzicht te geven. Intuïtie Bij helderzienden speelt ook een sterk ontwikkelde Intuïtie een grote rol bij waarnemingen.  Omdat als een helderzienden symbolen of beelden ontvangt omtrent een klacht hij de interpretatie van de symbolen en tekens moet kunnen doorzien en doorgronden, wat een lastige klus is, omdat de helderzienden vaak ook geen idee wat het betekend. Derde oog Helderzienden kunnen voor langere of kortere tijd voelen wat er in de  cliënt om gaat, en zo te weten komen wat het knelpunt of probleem is. Beelden die helderzienden zien, worden vaak waargenomen via het zogenaamde “derde oog” of wel voorhoofd chakra genoemd. Visioenen Helderzienden kunnen ook door mensen in aanraking te komen mensen of plekken weten te benoemen of zijn geschiedenis waarnemen of spullen, die voor die persoon belangrijk zijn maar die de helderzienden eigenlijk nooit hadden kunnen weten. Helderziende kunnen ook visioenen ervaren en dingen zien die nog niet gebeurd zijn Tijd en ruimte Tijd en ruimte bestaand eigenlijk niet meer in de andere wereld en zijn typische aardse dingen. Tijd en ruimte zin overbrugbaar en dienen vanuit een heel andere perspsectief te worden gezien. De Helderzienden ontvangt soms beelden of boodschappen van de zijn zogenaamd helpers uit de andere wereld, die hem iets willen tonen, zodat hij de cliënt kan bijsturen of zelfs iets voorkomen Helderzienden zijn werktuigen Helderzienden zijn eigenlijk werktuigen van de helpers uit de andere wereld, dit geldt voor alle andere heldere gaven die een helderzienden kan hebben ook. Wil je meer weten over helderzienden, lees rusting onze site door, en doe vooral wat onderzoek als je helderzienden gaat raadplegen. Je kunt bijvoorbeeld even op internet kijken wat er over helderzienden wordt geschreven, of het gewoon natuurlijk uitproberen, maar als iets niet goed voelt bij een helderziende, kijk dan gewoon even door want er zijn tegenwoordig veel goede helderzienden eenvoudig te bereiken via 0900 lijnen of diverse helderzienden praktijken.