home // mediums

Mediums

Welke soorten Mediums zijn er, hoe herken je een betrouwbaar medium en waar vind je erkende mediums? Bij Paragnost info, vind u direct betrouwbare mediums online.
 

Mediums ontmaskerd

Diverse keren zijn Mediums ontmaskerd, aantal maanden geleden heeft het programma ‘RamBam’ van de VARA laten zien dat personen ‘readen’ een simpel kunstje is. Iedereen zou het kunnen met een beetje oefening. Diverse bekende en minder bekende Mediums van TV, zijn al diverse keren door de mand gevallen.
 

Medium raadplegen

Hoe kan het dan dat zoveel mensen Mediums raadplegen en paranormale beurzen blijven bezoeken? Omdat er behalve mediums zijn die de mensen het zak uit de geld proberen te kloppen, er ook heel veel goede Mediums zijn, met het hart op de juiste plaats en deze Mediums hebben de beste intenties en willen u graag helpen en inzichten geven.
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl

Gratis chat met een paragnost  

Meer tussen hemel en aard Meer tussen hemel en aarde? Dit is een typische vraag die ons al decennia bezighoudt, maar waar men tot op heden geen concreet een antwoord op heeft gekregen. En het is al helemaal nooit bewezen. Mensen zullen altijd op zoek gaan naar antwoorden, sommige mensen zoeken dit in de kerk of bepaalde religie en andere mensen zoeken dit bij Mediums. Deze laatste groep, wordt steeds groter, en hiermee ook het aanbod van Mediums, en dit trekt ook zelf benoemde Mediums aan, met slechte intenties. Betrouwbare Mediums Betrouwbare mediums vinden is de afgelopen periode steeds moeilijker geworden. Jaren  geleden kon je alleen bekende mediums vinden die je kon bezoeken op openbare avonden of tijdens thuisconsulten. Vandaag de dag zijn er veel meer mogelijkheden om betrouwbare mediums te raadplegen.

0900′ medium lijnen Er zijn veel medium telefoonlijnen, de wel bekende ’0900′ mediums lijnen, en ook via internet zijn er voldoende  mediums te vinden. Vroeger was het vrij makkelijk om te te weten te komen, hoe mediums werkten, je vroeg je buurvrouw die was geweest hoe haar ervaring was op een openbare bijeenkomst van mediums. Vandaag de dag is dat veel laster door het grote aanbod van 0900-mediums. Mediums bellen Het is natuurlijk niet te doen om alle Mediums te bellen, daarom is het goed de site van Paragnost-info te raadplegen op mediums die je aanspreken en die gewoon uit  proberen. Maar let altijd op een paar dingen als je een Medium gaat raadplegen, zoals geef zo min mogelijke informatie van te voren, zodat de Mediums je niet naar je mond kunnen gaan praten. Google de mediums even om te zien wat er over hen wordt geschreven. Onnodig lang consult? Krijg je het gevoel dat de Mediums je onnodig lang aan de telefoon houden en tijdens hun consult, stop er dan direct mee. Beter is nog om van te voren aan te geven, hoe lang je gebruik wilt maken van de Mediums. Maar het belangrijkste is nog is er een klik tussen jou en de Mediums, is dit er niet, zoek dan nog even door naar Mediums waar je deze klikt wel hebt.  Kortom een beetje voorbereiding voordat je Mediums gaat raadplegen kan geen kwaad.