home // paragnosten

Paragnosten

Paragnosten zijn mensen die een speciale paranormale gave hebben. Het betreft vaak een verzamelnaam omdat paragnosten o.a.een medium of helderziend kunnen zijn.

 

Paragnosten die zich paragnost noemen, zijn mensen die hun persoonlijke gave ontdekt hebben en die verder ontwikkelen. Dit kunnen de paragnosten doen te leren uit hun praktijk of cursussen te gaan volgen. Een paragnost of clairvoyance is een paranormale gebeurtenis dat een persoon op buitenzintuiglijke wijze beelden ziet van gebeurtenissen die zich op een andere tijd of plaats voordoen. Een helderzienden of paragnosten zijn personen die via buiten zintuigelijke waarnemingen gevoelens en gedachten van andere mensen kan opvangen. Dit kan gaan om dode of levende mensen. Het is tot nu toe nooit bewezen dat een paragnost dit ook daadwerkelijk kan. Het is bekend dat paragnosten maken gebruik van cold reading of hot reading. Paranormaal verschijnselParagnosten kunnen visioenen en objecten zien. Een persoon die beweert helderziendheid te hebben, worden vaak paragnosten of helderzienden genoemd. Waarom helderzienden direct een paragnosten worden genoemd, wordt duidelijk bij de uitleg van het begrip ‘paragnosten’. Helderziendheid is als term niet slim gekozen, omdat het woord ‘helder’ vaak niet van toepassing is. De beelden die paragnosten of helderzienden zien, zijn vaak vaag en zonder concrete details.
 

Paragnosten is brede term

Paragnosten is een brede term die wordt gebruikt voor personen die helderruikend, helderhorend, helderziend, helderwetend of heldervoelend zijn, of een combinatie van deze gave. Helderziendheid is dus slechts één gave die een paragnosten kunnen bezitten.

 

Mediums Mediums hebben vaak dezelfde kenmerken als paragnosten, maar mediums kunnen ook contact maken met personen die zijn overleden. Mediums zijn dus altijd paragnosten, maar paragnosten zijn niet altijd mediums. Paragnosten zijn vaak personen met het hart op de juiste plaats. Paragnosten beschikken over een gave of wel eens het zesde zintuig genoemd en de paragnosten gebruiken dit om u te helpen en bij te staan met vragen over de toekomst, heden en verleden. Wilt u meer weten over paragnosten, welke paragnosten er zijn, welke paragnosten betrouwbaar zijn of welke paragnosten zijn erkend, lees dan alle artikelen op Paragnost-info.nl, de onafhankelijke paragnosten site van Nederland.

 
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
6.5
pic

Astrolijn.nl

Gespecialiseerd in telefonisch consult. Nette informatieve website. Tarot leggingen en horoscopen aanvragen zijn is mogelijk. Veel gratis opties voor aanvullende informatie.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.nl

Gratis chat met een paragnost