home // Wie is ‘De ‘Beste Paragnost’ van Nederland?

Wie is ‘De ‘Beste Paragnost’ van Nederland?


Toen deze vraag aan me gesteld werd, waren er wat namen die door mijn hoofd schoten. Een paar tellen later dacht ik er anders over, want ‘hoezo de beste paragnost’? Wie bepaalt dat dan en wie zou dat moeten zijn?

Want… Wat voor jou goed is hoeft niet goed te zijn voor mij.


Lees voor de beschrijving van wat een paragnost is, hoe hij zich ontwikkelt en wat hij doet de andere blog. Hieronder volgt een korte uitleg:

Een paragnost kan visioenen krijgen, helderziend, -voelend, -horend, -ruikend of -wetend zijn. Dit is niet hetzelfde als een medium die contact met overledenen legt.
Het kan dat iemand beide talenten heeft, en dat gebeurt ook regelmatig, maar het is dus geen wet van Meden en Perzen dat een paragnost contact kan leggen met je dierbare overledene. Mocht je dit graag willen, ga dan op zoek naar een paragnost/medium.

Op de vraag wat voor jou de beste paragnost is, is het belangrijk dat je weet wat het specialisme van die persoon is. De een is goed in het opsporen van dingen of mensen die vermist of overleden zijn (Peter van der Hurk), de ander is een baby - (Derrek Ogilvie) of paardenfluisteraar, en weer iemand anders is een kanjer in het benoemen van ingewikkelde gezinssituaties.


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl

Gratis chat met een paragnost  

Een goede paragnost is niet hetzelfde als een beroemde paragnost

Een goede paragnost is iemand met een prachtig aangeboren talent die dat heeft ontwikkeld. Uitzonderingen buiten beschouwing gelaten, is hij vaak uit een familie voortgekomen waar (voor)ouders dezelfde talenten hadden. Sommigen werkten ermee, anderen niet. Gevoeligheid en helderziendheid (maar vaak meerdere talenten), zijn in ieder geval een overduidelijk thema binnen deze families. Al zijn er absoluut ook paragnosten die juist met de tegenhanger ervan te maken hebben gehad die zeker geen gemakkelijke start hebben gehad in het leven. Hoe dan ook als kind ‘zag, voelde of hoorde’ hij al dingen die anderen niet konden ervaren. Er volgde een stuk begeleiding van huis uit, of die persoon ging uiteindelijk zelf op zoek. Eerst naar begrip en inzicht in zichzelf. Daarna volgt meestal het pad naar het volgen van cursussen, workshops en opleidingen.

 

Waarom ga je op zoek naar een paragnost?

Je gaat op zoek naar een paragnost als je vragen hebt die je niet duidelijk zijn of die je via de ‘normale’ weg niet kunt krijgen. Als je op zoek bent naar antwoorden op vragen over het verleden, het heden of misschien een stukje toekomst. Het kan gaan over een prachtig onderwerp als de liefde, werk, je persoonlijke ontwikkeling, noem het onderwerp maar op en een paragnost kan je een stukje op weg helpen. Sommige heel erg persoonlijke onderwerpen wil - of kun - je niet met anderen delen. In zo’n geval is een paragnost prima in staat een betrouwbaar vertrouwenspersoon voor je te zijn. Hij heeft een beroepsgeheim en zal met anderen niet over je praten. Wat wel heel erg belangrijk om te weten is; het is niet de bedoeling dat je gaat leven naar wat je verteld wordt. Jij bepaalt wat je doet met hetgeen je verteld wordt. Je hebt een eigen keuze in het leven, vergeet dat niet!

 

Wie is voor jou de beste paragnost? Om dat uit te vinden zijn er de volgende tips

  • Je kunt op meerdere manieren contact krijgen met een paragnost. Dit kan door een live afspraak te maken in zijn praktijk. Je kunt een beurs te bezoeken, een telefonisch- of chat gesprek aangaan. Het is aan jou wat het beste bij je past en wat voor jou het fijnste aanvoelt. De ene mens vindt het fijner iemand in de ogen te kijken, de ander vindt het een stuk prettiger om dat juist niet te doen, en meteen te bellen of te chatten wanneer het hem uitkomt.

  • Luister goed naar je eigen gevoel. Voel je je prettig bij die persoon en is er een klik?

  • Kijk voor de vraag die je hebt goed naar het profiel van degene die je uitkiest. Stel dat je graag info wilt over een overleden dierbare, dan kun je beter een paragnost uitkiezen die ook medium is.

  • Hij is iemand die ervaring heeft met de vraag die je wilt stellen.

  • Hij vertelt je wat je kunt doen, niet wat je moet doen

  • Hij is eerlijk en vertelt je wat hij mag horen of zien. Dat is in sommige gevallen helaas niet altijd wat je graag zou willen horen, maar na een gesprek kun je wel verder op je levenspad

  • Hij sluit het gesprek op een fijne manier af en laat je niet met een vervelend gevoel achterblijven.