home // helderzienden-kiezen

Helderzienden raadplegen?

Er is nogal wat kritiek op helderziende die hun gave via 0900 nummers aanbieden? Het zou te duur zijn, oplichtting, of ander kritiek.Er zijn ongetwijfeld van dit soort verhalen waar bij sommige helderziende, maar bij de meeste niet, een chat kost slechts 0,90 euro cent per minuut, dit betekend als je een half uur een consult zou krijgen, dit slechts 25 euro kost.

Helderziende consult

Een normaal helderziende consult van helderziende kost al gauw 50-150 euro per uur, een gemiddelde loodgieter of timmerman kost  vele malen meer, als u een vakman bij u huis laat komen, weet u ook niet hoe goed hij of zij is, dit kunt u alleen maar onderzoeken, door in de praktijk, hetzelfde geld voor helderzienden, de een helpt u prima, terwijl de andere wel zijn best doet, maar misschien u niet helpt aan de antwoorden die u zoekt.

Helderziendheid

Helderziendheid is nu eenmaal geen trucje of excacte wetenschap die hij of zij op elk moment kan doen, de enen keer komt er wel iets door, de ander keer weer niet, daarom liggen helderzienden regelmatig onder vuur. Mensen die niet open staan voor helderzienden, zullen meestal negatief staan tegenover dit fenomeen, het is net als hypnose, mensen die niet in hypnose geloven of er niet voor open staan, zijn zij niet te hypnotiseren.

Openstaan voor helderziendheid
Wij kennen allemaal de voorbeelden van TV of uit uw omgeving van mensen die gehypnotiseerd zijn en merkwaardige dingen doen, terwijl ze daar later niet meer van weten, uiteraard zijn hypnose en helderziendheid total twee verschillende dingen, maar het laat maar zien, dat als je openstaat voor dingen,  je deze bijzondere ervaringen kunt meemaken.

Hoe kies je nou een goede helderziende?
Dit is lastig, wat voor de een een goede helderziende is, hoeft niet voor andere te zijn, er moet een klik zijn, en de energieën moeten kunnen levelen. U bent de beste jury hiervoor, en iemand anders, laat u niet door de wijs brengen, wat andere u zeggen, alleen u kunt een oordeel vellen of de betreffende helderziende bij u past of niet.

Helderziende raadplegen
Soms zult u diverse helderziende moeten raadplegen of ervaren, om erachter te komen, welke helderziende bij u past.Dit is niet erg, uiteindelijk gaat het om de klik en of u echt bent geholpen of niet, Mensen die niet open staan voor helderzienden, zullen u voor gek verklaren of zelfs spottend tegen u doen, laat u niet van de wijs brengen en volg u hart of gevoel. De helderzienden zijn er om u te helpen, maar er moet wel wederzijds vertrouwen en respect zijn.

Helderziende en toekomst
Er zijn ook helderziende die de toekomst kunnen voorspellen, wat is dat eigenlijk de toekomst voorspellen?

Het is de eigenschap om dingen te zien of waar te nemen (of te weten of te voelen) voordat ze gebeuren. De energieën die rond zwerven worden zichtbaar voor de ogen van de helderziende. De energie die door de ruimte sweeft wordt nu samengebracht tot beelden die iets kunnen zeggen over de toekomst, maar ook over het verleden of het heden.

Hoe ziet een helderziende dingen?
Hoe de helderziende dit ziet kan is vaak zoals dia’s, soms in logische volgorde, maar meestal ook niet, het is dus de ervaring van de helderziende, om de dia’s in zijn hoofd op de juiste volgorde te krijgen, zodat er een duidelijk beeld ontstaat, daar adviseren wij om altijd een ervaren helderziende raad te plegen, hoe meer ervaring, hoe beter hij of zij in staat is, om deze dia’s goed te krijgen, en hieruit een juiste interpretative te krijgen.

Toekomst en helderzienheid
De beelden die een helderziend vaak ziet bij het kijken in de toekomst hoeven niet werkelijk te gebeuren. Hoe kan dit? Dit is omdat de toekomst lang nog niet altijd vast staat.

Eigen levensweg
Elk mens volgt zijn eigen levensweg tijdens het leven hier op aarde. Het leven bestaat uit talloze keuzes, soms goed, soms minder goed, het is een doolhof of levensweg vol met keuzes, je kiest je hele leven.

Bijna nooit dezelfde keuzes
Niemand, maakt zijn hele leven, dezelfde keuzen, misschien op een paar na, maar iedereen, staat op een gegegeven moment in zijn leven voor een keuze, die niet vanzelfsprekend is. Wanneer je altijd dezelfde keuzes maakt volg je een lange rechte weg, maar je hebt altijd het moment en de vrijheid om een andere te maken, die behoorlijke gevolgen kunnen hebben op je persoonlijke levenssfeer.

Energieën van de keuzes,
De energieën van de keuzes, besluiten en gedachten die zijn geweest hebben gevolgen voor latere momenten. Elke keuze of actie geeft reactie. De levensweg waarop je loopt , bepaal je dus zelf, tot op zekere hoogte, ben je regisseur van je eigen leven.

Alice in wonderland
Veel quote’s uit alice in wonderland worden gebruikt in de hedendaagse  marketing, maar slaan ook mensen die gebruik maken van helderzienden, soms weten zij even niet meer welke kant zij op moeten, en schakelen, dan een helderzienden in, de helderzienden helpt hen dan om de juiste route te kiezen.

Keuze maken
Zolang mensen niet weten waar zij naar toe willen met hun leven, wordt het lasting om een richting of keuzen te maken, een helderziende kan helpen, om de juiste richting in te slaan, om mooi voorbeeld is een quote uit Alice in Wonderland; ‘Alice in Wonderland’ wordt vaak als voorbeeld hiervoor gebruikt: Alice staat op een kruispunt en vraagt welke weg ze nu moet volgen. Ze krijgt echter de tegenvraag: “Waar wil je dan naartoe?”, op deze vraag weet ze alleen te antwoorden: “Dat weet ik niet.” Ze krijgt dan ook de reactie: “Dan maakt het toch niets uit welke weg je inslaat…

Professionele helderziende
Een professionele helderziende zal deze vraag niet stellen, maar zou je wel helpen om voor jezelf te beslissing te maken, welke kant je op moet, de helderziende helpt je eigenlijk om zelf deze beslissing te maken, op grond van het advise van de helderziende.

Keuzes maken
In veel gevallen zal de helderziende geen visioenen zien, maar wel in staat zijn je te helpen, dit door goed te luisteren en je energieën aan te voelen in je stem of via een foto. Door hun ruime ervaring en zesde zintuig kunne nzij snel doorgronden wat je problemen zijn of de vragen waar je antwoord op je wilt plaveit je dus zelf al voor, door de eerdere keuzes die je gemaakt hebt. De wegen die je als mens kunt kiezen, voor ge-plaveit door de eigen keuzes, kunnen door een helderziende, die in de toekomst kan schouwen, worden opgepikt. Zo’n helderziende kan dan één van de mogelijke wegen waarnemen die je in de toekomst kan volgen.

Vrijheid van keuzes
Je hebt de vrijheid om andere keuzes te maken, maar een aantal factoren zijn zeer definitief. Dan is het onmogelijk of uiterst moeilijk om nog een andere richting op te gaan.
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com

Gratis chat met een paragnost