home // mediums-in-limburg

Mediums in limburg

Op zoek naar een medium, paragnost of helderziende uit limburg die je advies kan geven ? lees verder op paragnost-info en neem direct contact op met een van onze consulenten.

Paranormaal begaafd zijn is een vorm van bovenbewustzijn. Het lijkt alsof het een deel is van de mens. Het heeft betrekking op de kennis dat boven het level van de zintuiglijke organen uitgaat. Het niveau van bewustzijn dat in contact is met een instantie, of een lichtwezen dat van buitenaf komt, of een dynamiek die ergens in het hemelruim zetelt. Personen zeggen dat dit Onze-Lieve-Heer zijn kracht is. Dit wordt zo genoemd aangezien deze kracht buiten het normale IK omgaat


 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Astrolijn.nl

Gespecialiseerd in telefonisch consult. Nette informatieve website. Tarot leggingen en horoscopen aanvragen zijn is mogelijk. Veel gratis opties voor aanvullende informatie.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.nl
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl

Gratis chat met een paragnost