home // mediums-online

Mediums online

Medium zijn mensen die informatie kan verkrijgen van andere entiteiten, bijvoorbeeld geesten,gidsen of engelen. Mediums zijn dus het doorgeefluik voor wat die entiteiten zeggen, zoals de telefoon het doorgeefluik (mediums) is voor wat degene aan de andere kant van de lijn zegt. Bekijk welke mediums er online nu zijn.

Mediums zijn in staat om via een helper of via een persoon die is overleden, informatie te ontvangen en deze informatie door te geven. Mediums zijn dus een soort van doorgeefluik, die de verkregen informatie op een zo goed mogelijke manier moet vertalen.

Mediums kunnen een tussenpersoon zijn met een genezende kracht. Onze mediums zijn dus tussenpersonen tussen het fysieke en het onzichtbare. Wilt u ook graag antwoorden op uw vragen via een van onze betrouwbare mediums? Een persoonlijk gesprek met een van onze mediums kan vaak hele verhelderende inzichten geven in uw leven. Dus heeft u behoefte aan een oprecht en zuiver gesprek, dan kunt u chatten bij paragnost-info
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl

Gratis chat met een paragnost