home // Paragnost uit Apeldoorn

Paragnost uit Apeldoorn

Helderziendheid wordt meestal uitgelegd als het kunnen voorzien van de de nabije- en verre toekomst of het aanschouwen van aura's of zielen. Desondanks is helderziendheid nog veel meer, want er bestaan heel veel krachten die een helderziende zou kunnen observeren. De meerdere krachten die op te vangen zijn middels de ogen van een helderziend persoon bevinden zich helemaal niet in ons dagelijkse spectrum dat het domein van pimpelpaars - blauw - olijfgroen - lichtrood - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat voorbij ons normale spectrum valt, is een ander soortement licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder clairvoyant fenomeen divergeert van lichtsoort van elkaar, aldaar ze ieder net een ander stukje bestrijken vh spectrum. In werkelijkheid is het niet gericht eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is puur energie die de ogen binnenkrijgen en vertalen naar het beeld van licht voor de hersenen.

Paragnosten uit apeldoorn

Er zijn diverse soorten mensen met een paragnostische begaafdheid die specifieke gaven of specialisaties bezitten, dus wanneer je van tevoren al je inleest bij welke begaafdheid je het meest gebaat bent, zul je een afknapper voorkomen.


 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl

Gratis chat met een paragnost  


Chat met een helderzienden uit Apeldoorn

Hierboven vind je al een kort en bondige lijst van pluspunten die een consult via de chat met een medium of paragnosten heeft ten opzichte van een face-to-face gesprek. Hieronder licht ik ze iets meer toe. De kosteloze kennismaking heeft geen verdere uitleg nodig. Ieder mens die voor het eerst bij Mediumchat informatie komt winnen, heeft de possibiliteit om gratis te proberen. Zo zie je hoe het vriendelijke het systeem fungeert en hoe aangenaam het is om te chatten met een helderziende.
 
Op de website zijn in principe altijd paragnosten beschikbaar. Je kunt dus altijd direct terecht voor een reactie op jouw individuele vraagstelling. Naarmate je een goede band met een consulent hebt opgebouwd en je echt iemand in het bijzonder wilt spreken, kan je in principe altijd een geheel gratis sms-alert aanzetten. Je ontvangt dan een sms zodra deze consulent met een bijzondere gave online beschikbaar is. Je hoeft verder niet te reizen met het openbaar vervoer, het kan lekker vanuit huis! Het is makkelijker en lekkerder om online contact te hebben dan om te moeten reizen met het openbaar vervoer voor een live gesprek met een helderziende.
 
Een dialoog met een persoon met de paragnostische gaven is vaak heel intensief en niet te vergeten: bewogen. Of het nu over de komende tijd, hartstocht, je liefdesbetrekking, een ex-geliefde of degenen die ons ontvallen zijn gaat, dit betreffen emotionele dingen. Daarom is het wel zo plezierig als na het dialoog met de helderziende het geheel nog eens rustig na kunt lezen. Op deze wijze kan de info veel slimmer landen.
 
Bij een persoon met paragnostische bekwaamheid uit Apeldoorn, zal je meestal gevraagd worden om een afdruk mee te nemen. Bij Mediumchat kun je ook afbeeldingen uploaden waardoor de persoon met paragnostische bekwaamheid, net als bij een live advies hierop in kan voelen.
Voordelen van chatten met een consulent ten opzichte van bellen met een helderziende
Naast chatten met een consulent, zou je tevens kunnen bellen. Ook hier kun je ten alle tijde advies vragen zonder te lang te wachten. Het nadeel is dat je hiervan helemaal geen gespreksverslag hebt na een (heftig) dialoog. De klanten ervaren nalezen als prettig! Probeer het zelf ook eens.
 

Over Mediumchat

Mediumchat betreft het snelstgroeiende spirituele/astrologische contactplatform van Nederland en België. De pagina is gestart eind 2014 en behoort nu al tot de grootsten in zijn markt. Zaken die Mediumchat anders maken zijn:
·                Echte, goede consulenten die naar jou luisteren,
·                Eerlijke adviezen op jouw vragen,
·                Persoonlijke profielen van echte mensen met originele foto’s en originele video’s,
·                Het meest positief beoordeelde consult via de chat in de markt waardoor het prettig communiceert.
Mediumchat heeft een team van meer dan 80 mensen met een paranormale gave en waarzeggers die 24/7 klaar staan voor jou. Wij zijn er voor je als je ons nodig hebt.