home // paragnost-cris

Paragnost Chris

Sinds zijn tiende jaar is paragnost Chris al bezig met visioenen, het waren in die tijd vooral beelden uit de oudheid, met zijn gave zag hij dingen die andere niet konden waarnemen. Veel paragnosten beseffen al op jonge leeftijd dat zij anders zijn dan anderen.

Helderziende en wichelroedeloper

Paragnost Chris is opgegroeid in Lisse, en is sinds 1986 op zoek gegaan naar waarom hij een gave bezat, hij ontwikkelde zich als helderziende en wichelroedeloper. Tijdens zijn spirituele zoektocht, kwam paragnost Chris er ook achter, dat hij niet alleen paranormaal was, maar ook helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend.

Ontwikkelen gave

Door het ontwikkelen van zijn gave, kon hij de beelden uit de oudheid niet alleen waarnemen, maar kon hij ook communiceren met geesten. Ook ontwikkelde paragnost Chris zijn helderziendheid, hierdoor kon hij ver in de toekomst zien en door zijn telepathische en spirituele gave, is hij zeer gevoelig voor diverse energieën, zoals lelylijnen, aardstralen en menselijke energieën.

Bekende paragnost

Paragnost Chris wordt sinds 1997 regelmatig geïnterviewd, door televisie, kranten en radio, zo is hij onder andere op tv geweest voor het programma Het Zesde Zintuig, maar ook voor het programma, vijf in het land. Diverse kranten interviews zoals de Duinstreek, Drentse courant, Hoogeveensche courant, Meppeler courant, Nieuwsblad van het Noorden en diverse andere media

Medium & paragnost

Paragnost Chris kan onder andere contact leggen met overleden personen, hierbij krijgt hij beelden, gevoelend , zinnen en worden door van degene die met hem communiceren. Paragnost Chris legt uit  dat hij geen overleden mensen kan oproepen, maar uit zijn ervaring blijkt dat de overleden persoon vaak al weet dat de cliënt bij hem op consult komt, en is al vaak aanwezig.

Leven na de dood

Voor paragnost Chris is er voor hem overduidelijk bewijs, dat er leven is na de dood, omdat hij letterlijk de overleden kan horen en voelen. Het interessante is dat elke overledene zich anders manifesteert tijdens een consult, net als elke levende persoon anders is, elke keer krijg de paragnost iets anders van de overleden persoon door.

Persoonlijke details

Soms begint de overleden persoon te vertellen hoe hij of zij is overleden en laat het allemaal voelen van top tot teen en de ander is zo ongelooflijk enthousiast dat hij/zij door mag en kan komen en die begint gelijk te praten over kleinkinderen en de kinderen. Er zijn ook overleden die hun karaktereigenschappen doorgeven, specifieke kenmerken en hoe ze waren in het leven. Een medium of paragnost kan specifieke details en dingen doorgeven maar dus ook algemeenheden.

Telefonisch consult

U kunt tijdens een telefonisch consult bij paragnost Chris een verdieping en inzicht krijgen en soms letterlijk eens een ‘verhelderende’ kijk krijgen op een bepaalde situatie betreffende uw gezondheid, kinderen, werk, of herhaalde patronen in uw leven. Dan kan een telefonische paragnost consult u vaak veel duidelijkheid opleveren.

Wat kun je verwachten?

Bij alle consulten van paragnost Chris wordt er besproken wat hij waarneemt, dit geeft vaak al direct herkenning en helderheid. Ook kun je vragen stellen aan een dierbare overleden persoon.

Bijzonder gave

Paragnost Chris een bijzonder gevarieerde persoonlijkheid en heeft bijzonder gave en veel kennis van pendelen en wichelroedeloper. Wil je meer weten over zijn cursussen, spirituele vakanties, of gewoon eens zijn bijzonder gave gebruiken om meer inzicht te krijgen of met een overleden persoon via hem te communiceren?
Bezoek dan eens zijn site en bel hem voor een telefonische consult.
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl

Gratis chat met een paragnost