home // paragnost-danielle

Paragnost Daniëlle

Wie is paragnost Daniëlle en over welke gave beschikt deze paragnost? Daniele van der Mars is medium & paragnost, zij heeft een praktijk in Wijchen, waar zij al jaren haar werk als paragnost met veel plezier en liefde doet.

 Gave als paragnost

Have gave als paragnost kwam aan het licht op 22-07-1997, toen haar opa onverwachts overleed. Zij kreeg een teken, en vanaf die dag werden voor haar een hoop dingen duidelijk en werd zij zich ervan bewust, zoals dat er leven is na de dood. Vanaf haar kinderjaren kon zij bepaalde dingen al goed aanvoelen, en was zij al helderziend, door dat zij zich bewust werd van het bijzondere gave is zij deze gaan ontwikkelen.

Ontwikkelde gave

Zo heeft zij haar gave kunnen perfectioneren bij diverse ontwikkelcursussen en door het bijwonen van vele paranormale avonden, maar ook door het lezen van veel vakliteratuur. Ook haar levenservaringen in zowel positieve als negatieve zin hebben haar inlevingsvermogen en haar gave helpen te ontwikkelen.

Bekende paragnost

Paragnost Daniëlle is onder andere bekend van TV, zij was te zien in het programma “Het zesde Zintuig” waarin zij al haar gave en kunde kon laten zien als paragnost en medium. Behalve dat dit een geweldige ervaring voor haar was, was dit ook het bewijs, dat zij een roeping had gevonden en door moest gaan in dit geweldige vak. Ook staat zij regelmatig in het vakblad Paravisie, maar kom je haar ook tegen in kranteninterviews, zoals De Gelderlander of interviews in magazines zoals Cosmopolitan.

Blijven ontwikkelen

Als paragnost ben je nooit uitgeleerd, daarom volgt paragnost Daniëlle regelmatig workshop bij het paragnosten en medium college, het Arthur Findlay College in Engeland.
Alle serieuze paragnosten en mediums ontwikkelen daar verder hun gave.

Paragnost consult

Je kun bij paragnost  Daniëlle zowel terecht in haar praktijk als voor een telefonisch consult. Haar consulten, zowel telefonisch als in haar praktijk, moeten van te voren worden voldaan, hiermee voorkom je dat je opeens op onverwachte kosten komt te staan, wat wel eens een gehoorde klacht bij mensen die paragnosten en mediums bezoeken of raadplegen.

Medium / Paragnost Daniëlle

Paragnost Daniëlle heeft zich door haar jarenlange helderhorend, heldervoelende ervaringen, ontwikkeld tot paragnost en medium. Ook is zij gespecialiseerd in magnetiseren, tijdens readings laat zij zich helpen door haar kaarten en automatisch schrift.

Diverse gave

Wilt u weten welke gave paragnost  Daniëlle heeft, of wilt u haar gewoon eens raadplegen voor bepaalde problemen of inzichten? Maak dan een afspraak met haar, of bezoek eens haar website voor meer informatie over deze bekend paragnost.
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl

Gratis chat met een paragnost