home // paragnost-enschede

Paragnost uit Enschede

Helderziendheid wordt meestal uitgelegd als het kunnen voorspellen van de de komende tijd of het aanschouwen van aura's of zielen. Desondanks is helderziendheid nog veel meer, want er zijn heel veel krachten die een persoon met helderziende gaven zou kunnen waarnemen. De meerdere krachten die waar te nemen zijn via de oogjes van een persoon met helderziende gaven bevinden zich echt niet in ons gewone spectrum dat het gebied van zwart - donkerblauw - groen - geel - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat buiten ons gewone spectrum valt, is een ander soort licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder helderziend fenomeen wijkt af van lichtsoort van elkander, aldaar ze ieder net een ander stukje bestrijken van het spectrum. In feite is het helemaal niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is gewoonweg energie die de ogen ontvangen en converteren naar het beeld van licht voor de hersenen.

Er zijn verschillende soorten mensen met een paragnostische begaafdheid die aparte kundigheid of specialisaties bezitten, in andere woorden: als je vooraf al je inleest bij welke begaafdheid je het meest gebaat bent, zul je een deceptie beletten.

Start gesprek met een online paragnost
Hieronder uiteengezet een paar tips en trucs om de perfecte vermogen} te kunnen detecteren. De persoon met een betrouwbare en zuivere helderziendheid:

1. Een paragnost of medium uit Enschede adviseert je bij het maken van bepaalde beslissingen. De persoon met helderziendheid zal echt niet voor jou beslissen wat je moet gaan doen. Deze persoon geeft puur raad.

2. Een helderziend medium stelt weinig vragen en vraagt zeker niet veel. Als een persoon met helderziendheid
veel aan je vraagt, dan heeft hij wellicht moeite om zichzelf met je te verbinden of hij doet een poging om vragen aan je te ontlokken. Dat wil niet zeggen dat je in het geheel niets kunt zeggen over jezelf. Een korte opheldering van je kwestie kunnen de de persoon met helderziendheidhelpen om met je te 'connecten'.

3. Een gunstige persoon met helderziendheid doet een poging om je niet af te leiden door een gezellig praatje met je aan te gaan of zelfs over hun individuele hindernissen te babbelen. De waarschijnlijkheid bestaat dat hij dit puur doet om de tijd te rekken en dus aanzienlijk meer geld te ontvangen.

4. Zegt de info met een juistheid. Een persoon met een goed ontwikkelde helderziendheid zal de bezoeker echt niet naar de mond praten en de info verstrekken die ze perse willen horen.

Nog een stel suggesties die je kunnen helpen: - Bekijk grondig de paragnosten website van de persoon met helderziende gaven die jij hebt geselecteerd. Google even misschien ook even zijn naam. - Ga zeker niet voor de eerste die je vindt. Neem rustig de tijd en aanschouw veel sites van paranormaal begaafden. - Doe echter niet vaker dan een aantal keer per jaar een reading. Voorkom eenverslaving!

 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl

Gratis chat met een paragnost  

Bezoek ook de paragnost uit deventer pagina