home // paragnost-nanny

Nanny paragnost

Wie is paragnost Nanny en over welke gave beschikt zij?
Paragnost Nanny is niet alleen paragnoste, maar ook helderziende, medium en beschikt over veel kennis van alternatieve geneeswijze. Dit alles doet zij vanuit haar praktijk te Maasbracht te Roermond. Je kunt bij haar praktijk terecht, maar ook voor een telefonisch consult.

Paragnost sinds haar 3e jaar

Paragnost Nanny is geboren in 1968, haar eerste paranormale ervaringen begonnen al op zeer jonge leeftijd, vanaf haar derde jaar had zij al contact met haar eerste gids, en praten en zag zij al overleden personen. Paragnost Nanny heeft zichzelf ook laten behandelen met diverse alternatieve therapieën, hierdoor heeft zij veel ervaring kunnen opdoen met therapeuten, zij weet nu precies hoe je mensen wel en niet moet  behandelen en benaderen.

Eigen werkwijze

Doordat paragnost Nanny heel goede, maar ook slechte en zelfs nare ervaring heeft opgedaan, heeft zij besloten om haar eigen werkwijze te ontwikkelen, dit heeft zij samen met haar gidsen en door diverse cursussen te doen ontwikkeld.

Diverse cursussen

Paragnost Nanny heeft onder andere de cursus kristaltherapie, kleurentherapie, chakra healing , Reiki magnetiseren, parapsychologie, en kinisiologie gedaan. Met al deze cursussen en ervaringen die paragnost Nanny heeft opgedaan, kan zij snel blokkades, pijnen, energetische blokkades, vastzittende emoties en rugklachten opsporen en oplossen

Paragnost met veel ervaring

Paragnost Nanny heeft met haar gids, door de jaren heen, al heel veel mensen geholpen, begeleid, oplossingen en inzichten gegeven. Dit heeft haar gemaakt tot wat zij nu is.

Medium

Paragnost Nanny is ook Medium, je kunt als medium op veel verschillende manieren werken, waarbij de ene manier beter past dan bij een ander medium, en uiteraard moeten de gidsen aan wat het medium heeft geleerd, kan begrijpen en heeft gedaan zich aanpassen.

Gidsen en begeleiders

Paragnost Nanny, heeft zelf goed contact maar haar gidsen en begeleiders.
Zij heeft bij hen helderziende waarnemingen, is ook helderhorend, helderwetend heldervoelend, helderruikend etc. De gidsen geven aan welke behandeling paragnost Nanny moet doen bij haar cliënten. De gidsen en begeleiders, geven haar ook aan wat zij moet behandelen. Echter blijft een kort inleidend gesprek vaak nog wel belangrijk om een duidelijker beeld te krijgen over het probleem.

Oplossen problemen

Paragnost Nanny helpt als vertrouwens persoon bij het oplossen van problemen en inzichten hierin te geven. U kunt onder andere bij haar terecht voor gezondheid, pijnklachten, relaties, financiële zaken, zaken over uw werk etc.

Juiste paragnost kiezen?

Het is natuurlijk altijd lastig om van te voren te weten, of de paragnost die je kiest om je problemen op te lossen of inzichten te geven, ook de juiste voor je is, hoe weet je nu eigenlijk hoe je de juiste paragnost kiest en of paragnost Nanny de juiste persoon is voor al uw vragen of praktijk consult? Paragnost Nanny is hierin heel duidelijk, volg je eigen gevoel, maak een afspraak met haar, het een keer uitproberen is de meest praktische manier om hierop antwoord te krijgen.

Eerlijkheid

Er zijn soms momenten dat paragnost Nanny over een bepaald onderwerp niets doorkrijgt, dan verteld zij dit ook eerlijk, als er cliënten in haar praktijk komen, die zij niet kan helpen, dan verwijs zij hen door naar een andere professionele therapeut of instantie.
Maar paragnost Nanny vertrouwd altijd op haar gidsen en begeleiders.
Mocht u lichamelijke klachten hebben, dan is het van belang dat u ook een arts raadpleegt en hem op de hoogste houd van behandelingen en resultaten.

 Paragnost consult

Heb je vragen of loop je al lang met bepaalde klachten of problemen rond? Raadpleeg dan een paragnost Nanny, dit kunt u telefonisch of bij haar op de praktijk doen.Wilt u weten over welke gave paragnost Nanny beschikt? Bezoek dan eens haar website en maak een afspraak. http://nanny-paragnost.nl
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl

Gratis chat met een paragnost