home // Paragnosten uit Leeuwarden

Goede paragnosten in en om Leeuwarden

In de plaats Leeuwarden kun je veel ervaren mensen met een paragnostische begaafdheid vinden. Een paar bekende namen van waarzeggers en paranormaal begaafden in Leeuwarden zijn: Praktijk de Rots (Petra de Vries), Paragnost Eddie en Ayourtha. Het is namelijk niet gek dat in een grote bekende stad met aanzienlijk veel individuen [107.768] als Leeuwarden een aantal zuivere helderzienden en consulenten te vinden zijn.


Er zijn klanten die het fijn vinden het erg fijn om face-to- face contact te leggen met een astroloog. Deze klanten gaan in het echt langs bij een persoon met paragnostische bekwaamheid. Je kunt hier meer dan eens niet 7 dagen in de week naar toe. Een chatconsult heeft aardig veel fijne kanten, waaronder dat je altijd terecht kunt.

Het direct afspreken met een persoon met paragnostische bekwaamheid heeft positieve punten en negatieve punten. Het grootste pluspunt is het echte face-to- face contact. Er zijn een stel dingen die beter kunnen. Een consult met een medium via de chat heeft een aantal fijne kanten. Deze pluspunten zijn hier voor je onder elkaar gezet.

1. Gratis kennismaking - het is goed om eerst te ervaren hoe een consult via de chat is
2. Kies jouw eigen paragnost - er zijn in principe altijd veel personen met een bijzondere gave
beschikbaar voor de klanten
3. Fijn vanuit je huis - je ontvangt de antwoorden in je individuele vertrouwde omgeving
4. Geheel gratis verslag van het gesprek - je kunt na het gesprek alles in alles rust inzien


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl

Gratis chat met een paragnost  

Medium Leeuwarden heeft antwoorden

Hier vind je een paar grote voordelen van een gesprek via de chat met een medium of paragnost. Gratis en vrijblijvend kennismaken wordt beleefd als iets plezants. Ieder individu kan deze fijne kans pakken. Op deze manier kan je helemaal zelf zien hoe het is om online contact te leggen met een medium. Je kunt gratis kennismaken met onze getrainde consulenten en met het chatconsult. Je krijgt rechtstreeks reactie op je vragen.

Wanneer je een goede verbinding met een consulent hebt opgebouwd en je echt iemand in het bijzonder graag wil spreken, kan je altijd een gratis sms alert aanzetten. Je krijgt dan een sms zodra

deze consulent online bereikbaar voor klanten is. Je hoeft bovendien ook niet te reizen met het openbaar vervoer. Het is makkelijker en prettiger om online contact te leggen dan om te moeten reizen met het openbaar vervoer voor een face-to- face advies met een helderziende.

Een gesprekje met een astroloog is dikwijls best druk en bewogen. Aangelegenheden waarover mensen veel lastige vragen over hebben zijn: komende tijd, liefde en bekenden die zijn gestorven. Dit zijn bepaalde dingen waarover mensen meestal steun bij nodig hebben of een duwtje in de gewenste richting. Op dat moment is het wel zo lekker wanneer je na het gesprekje de totaliteit nog eens in de avond na kunt kijken. We zenden je daarom geheel gratis een verslag van het consult. Daardoor kun je het gesprekje gemakkelijker verwerken en kun je in volle rust goed kunt nadenken over wat daar is uiteengezet.

Bij een helderziende afkomstig uit Leeuwarden, zal je meestal gevraagd worden om een kiekje mee te nemen. Bij Mediumchat kun je eveneens afbeeldingen opsturen waardoor de persoon met de paragnostische gaven, net als bij een face-to- face consult hierop in kan voelen.

Voordelen van chatten ten opzichte van telefoneren met een helderziende Naast chatten met een consulent, zou je ook kunnen telefoneren. Ook hier kun je altijd raad vragen zonder te wachten. Een minpunt is dat je hier geen verslag van het gesprek hebt na een (heftig) advies. Bovendien krijg je regelmatig een verrassend hoge telefoonrekening.

Waarzegster uit Leeuwarden

Mediumchat betreft het hardst groeiende spirituele/paragnostische contactplatform van Nederland maar ook België. De mediumwebsite is gestart eind 2014 en behoort nu al tot de grootsten in zijn categorie. Dingen die Mediumchat anders maken zijn:
· Serieuze, liefdevolle astrologen die jou willen helpen,
· Eerlijke adviezen op jouw individuele kwesties,
· Profielen van normale echte mensen met echte foto’s en echte video’s,
· Het beste chatsysteem in de markt waardoor het plezierig communiceert.

De website Mediumchat.nl heeft een groep van meer dan 80 mensen met een paranormale gave en
waarzeggers die dag en nacht stand-by voor jou. Wij zijn er voor je als je ons nodig hebt.