home // paragnost-uit-breda

Paragnost uit Breda

Helderziendheid wordt doorgaans uitgelegd als het kunnen voorspellen v/d de nabije- en verre toekomst of het aanschouwen van aura's of entiteiten. Toch is helderziendheid nog meer, want er zijn heel veel vitaliteiten die een individu met bovennatuurlijke gaven zou kunnen observeren. De meerdere krachten die op te vangen zijn via de oogjes van een helderziend persoon bevinden zich echt niet in ons dagelijkse spectrum dat het gebied van pimpelpaars - donkerblauw - olijfgroen - lichtrood - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat voorbij ons reguliere spectrum valt, is een ander soortement licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder helderziend fenomeen divergeert van lichtsoort van elkander, aldaar ze ieder net een ander stuk bestrijken v/h spectrum. In wezen is het helemaal niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is puur energie die de ogen doorkrijgen en vertolken naar het beeld van licht voor de hersenen.


 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl

Gratis chat met een paragnost  

 


Waarzeggers en mediums uit Breda

Er zijn verschillende categorieen paragnosten die aparte gaven of specialisaties hebben, anders gezegd: indien je eerder al jezelf informeert bij welke kundigheid je het meest gebaat bent, zul je een deceptie verhinderen.

Hieronder een aantal richtlijnen die je kunnen helpen om de goede vermogen} te vinden. De persoon met een betrouwbare en zuivere helderziendheid:

1. Een paragnost of medium uit Breda assisteert je bij het kunnen maken van bepaalde beslissingen. De persoon met helderziendheid gaat helemaal niet voor jou voorschrijven wat je moet gaan doen. Dit individu geeft louter raad.

2. Een helderziend medium stelt weinig vragen en vraagt zeker niet veel. Als een persoon met helderziendheid
best veel vragen stelt, dan heeft hij of zij misschien moeite om zichzelf met jou te verenigen of hij of zij doet een poging om vragen aan je te ontlokken. Dat betekent niet dat je in het geheel niks moet zeggen over jezelf. Een korte uitleg van jouw dilemma kunnen de de persoon met helderziendheidmeehelpen om zichzelf met je te verbinden.

3. Een goede persoon met helderziendheid doet een poging om je niet af te leiden door een plezant babbeltje met je te hebben of over hun eigen hindernissen te converseren. De kans is groot dat dit individu dit puur doet om tijd te verlengen en in andere woorden: meer geld te verdienen.

4. Onthult de echte waarheid. Een persoon met een bijzonder goed ontwikkelde helderziendheid zal de cli?nt zeker niet naar de mond spreken en antwoorden verstrekken die zij graag willen horen.

Bij deze nog een stel tips en trucs: - Onderzoek de paragnosten site van de persoon met helderziende gaven die jij hebt uitgezocht. Google even desnoods zijn voor en achternaam. - Ga helemaal niet voor de eerste die je tegenkomt. Neem je tijd en bestudeer aanzienlijk veel sites van paranormaal begaafden. - Doe echt niet vaker dan een aantal maal per jaar een reading. Voorkom eenverslaving!

Bekijk ook eens paragnost arnhem