home // paragnost-uit-zwolle

Paragnost uit Zwolle

Helderziendheid wordt meestal uitgelegd als het kunnen zien aankomen van de de nabije- en verre toekomst of het zien van aura's of zielen. Desondanks is helderziendheid nog veel meer, want er zijn bijzonder veel vitaliteiten die een helderziende zou kunnen registreren. De meerdere krachten die waar te nemen zijn via de oogjes van een helderziend persoon bevinden zich niet in ons gewone spectrum dat het gebied van pimpelpaars - donkerblauw - groen - geel - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat buiten ons reguliere spectrum valt, is een ander soort licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder helderziend verschijnsel wijkt af van lichtsoort van elkaar, omdat ze ieder net een ander stuk bestrijken v/h spectrum. In werkelijkheid is het niet gericht eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is uitsluitend energie die de ogen ontvangen en converteren naar het beeld van licht voor de hersenen.

Er zijn verschillende soorten paragnosten die aparte vermogens of specialisaties hebben, in andere woorden: als je op voorhand al jezelf informeert bij welke begaafdheid je het over het algemeen het meest gebaat bent, zul je een deceptie verhinderen.

Start gesprek met een online paragnost
Hieronder enkele richtlijnen die je kunnen helpen om de juiste bekwaamheid} te vinden. De persoon met een betrouwbare en zuivere helderziendheid:

1. Een paragnost of medium uit Zwolle adviseert je bij het kunnen maken van beslissingen. De persoon met helderziendheid kan helemaal niet voor jou bepalen wat je moet doen. Dit individu geeft enkel raadgeving.

2. Een helderziend medium stelt weinig vragen en vraagt niet veel. Als een persoon met helderziendheid
aanzienlijk veel vragen stelt, dan heeft hij of zij hoogstwaarschijnlijk moeite om zichzelf met jou te 'koppelen' of hij of zij probeert vragen aan je te ontlokken. Dat wil niet zeggen dat je helemaal niets moet vertellen over jezelf. Een kleine verklaring van je complicatie kunnen de de persoon met helderziendheidondersteunen om met je te 'verenigen'.

3. Een gunstige persoon met helderziendheid probeert je niet af te leiden door een plezierig discours met je aan te knopen of zelfs over hun individuele problemen te praten. De kans is groot dat deze persoon dit puur doet om tijd te rekken en anders gezegd: iets meer geld te ontvangen.

4. Onthult de waarheid. Een persoon met een heel goed ontwikkelde helderziendheid zal de bezoeker zeker niet naar de mond spreken en de informatie verschaffen die ze willen horen.

Als laatste nog een paar tips: - Bekijk goed de paragnosten internetsite van de persoon met helderziende gaven die jij hebt gekozen. Google ook de naam. - Ga echt niet voor de eerste die je vindt. Neem veel tijd en analyseer aanzienlijk veel sites van paranormaal begaafden. - Doe zeker niet vaker dan een aantal maal ieder jaar een reading. Voorkom paranormaal begaafdeverslaving!

 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl

Gratis chat met een paragnost  

Woon je niet in zwolle? bekijk paragnosten uit almelo en paragnost in doetinchem