home // paragnoste-marleen

Paragnost Marleen

Wie is paragnost Marleen?
Of eigenlijk paragnoste Marleen?
Paragnoste Marleen heeft diverse gaven, haar buitenzintuigelijke waarnemingen zijn onder andere helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderziend.
 

Paragnoste Marleen & toekomst

Marleen voorspelt niet de toekomst, want zij is er van overtuigd dat de toekomst niet vast ligt. Je kunt altijd andere wegen inslaan, en je hebt meerdere wegen om in te slaan.

Paragnoste Marleen vergelijkt het met een spoor van een trein, een treinspoor heeft wissels, waardoor je uiteindelijk zelf kunt kiezen welke eindhalte of station je kiest.

Problemen oplossen en inzicht geven
Veel cliënten die bij Paragnoste Marleen komen, hebben problemen met hun familie, werk of relatie, zij kan in veel gevallen rust en inzicht geven, doordat zij vaak snel doorheeft wat er met je aan de hand is of met de persoon waarover je een vraag hebt.

Werkwijze paragnoste Marleen?

Zij werkt gewoon vanuit huis als je bij haar komt voor een reading, je zit gewoon comfortabel en prettig bij haar in de woonkamer. Nadat Marleen koffie of thee voor je heeft gezet, begint zij met de reading. Als je iets persoonlijks bij je hebt, bijvoorbeeld een ring wat je altijd draagt of een horloge, kan zij daar energie uit halen.

Bijzonder gave

Het bijzonder van haar gave is dat eigenlijk direct nadat zij iets persoonlijks van je vast houdt, er een overleden persoon die  bij jou hoort, haar voorziet van informatie.
Alle informatie die zij doorkrijgt, wordt ook gelijk teruggekoppeld en gecommuniceerd met de cliënt.

Paragnoste Marleen

Nadat  Marleen klaar is met een reading, kun je haar vragen stellen.  Je mag ook tijdens de reading op dingen inhaken of vragen, maar geef verder geen inhoudelijke informatie, omdat zij anders kan worden beïnvloed en ze wil de reading zo zuiver mogelijk houden. Door deze aanpak voorkomt de paragnoste dat cliënten het gevoel zouden kunnen krijgen, dat zij zelf dingen invult of aanvult, omdat er mogelijk al informatie is gegeven door de cliënt.

Het is natuurlijk hartstikke spannend dat je foto’s van een dierbare kunt meenemen, en dat je via Marleen hieraan vragen kunt stellen. Maar uiteraard is het wel van belang dat de overledene iets kan en wil doorgeven, dit kan nooit worden gegarandeerd. Maar meestal vinden de personen die zijn overleden, het fijn dat ze iets kunnen doorgeven.
 

Marleen wil nog even kwijt, dat zij geen overledenen / entiteiten verdrijft, zij communiceert slechts met hen.

Wil je meer weten over paragnoste Marleen?

Je kunt bij paragnoste Marleen terecht voor o.a. readings en persoonlijk advies, maar ook om jezelf te ontwikkelen in een cursus tarot of intuïtieve ontwikkeling.
Bezoek haar site eens op: www.marleen-paragnoste.nl
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl
6.5
pic

Astrolijn.nl

Gespecialiseerd in telefonisch consult. Nette informatieve website. Tarot leggingen en horoscopen aanvragen zijn is mogelijk. Veel gratis opties voor aanvullende informatie.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.nl

Gratis chat met een paragnost