home // paragnosten-in-nijmegen

Paragnost uit Nijmegen

Helderziendheid wordt doorgaans uitgelegd als het kunnen voorzien v/d nabije en verretoekomst of het aanschouwen afkomstig van aura's of entiteiten. Toch is helderziendheid nog veel meer, want er zijn buitengewoon veel vitaliteiten die een helderziende zou kunnen opmerken. De meerdere energie?n die waar te nemen zijn door de ogen van een helderziende bevinden zich helemaal niet in ons alledaagse spectrum dat het gebied van pimpelpaars - donkerblauw - olijfgroen - geel - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat voorbij ons gewone spectrum behoort, is een ander soort licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder clairvoyant fenomeen verschilt van lichtsoort van elkander, aldaar ze ieder net een ander stuk bestrijken v/h spectrum. In werkelijkheid is het niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is gewoonweg energie die de ogen ontvangen en omzetten naar het beeld van licht voor de hersenen.

Er zijn allerlei categorie?n mensen met een paragnostische begaafdheid die aparte bekwaamheid of specialisaties bezitten, dus wanneer je op voorhand al je inleest bij welke kundigheid je het over het algemeen het meest gebaat bent, zul je een deceptie beletten.

Start gesprek met een online paragnost

Hieronder een aantal tips die je kunnen assisteren om de juiste begaafdheid} te vinden. De persoon met een betrouwbare en zuivere helderziendheid:

1. Een paragnost of medium uit Nijmegen adviseert je bij het nemen van keuzes. De persoon met helderziendheid zal echt niet voor jou beslissen wat je moet gaan doen. Dit individu geeft uitsluitend advies.

2. Een helderziend medium stelt niet veel vragen en vraagt niet veel. Als een persoon met helderziendheid
best veel aan je vraagt, dan heeft hij waarschijnlijk moeite om zichzelf met je te connecten of hij probeert vragen aan je te ontlokken. Dat wil niet zeggen dat je in het geheel niks kunt zeggen. Een kleine verklaring van je probleem kunnen de de persoon met helderziendheidmeehelpen om zich met je te 'koppelen'.

3. Een knappe persoon met helderziendheid probeert je niet af te leiden door een gezellig gesprek met je aan te knopen of zelfs over hun individuele hindernissen te praten. De mogelijkheid bestaat dat hij dit louter doet om de tijd te verlengen en in andere woorden: aanzienlijk meer geld te verkrijgen.

4. Vertelt je de waarheid. Een persoon met een heel goed ontwikkelde helderziendheid zal de klant zeker niet naar de mond praten en de antwoorden geven die zij perse willen horen.

Tot slot nog een paar suggesties die je kunnen helpen: - Bekijk grondig de paragnosten homepage van de helderziende die jij hebt geselecteerd. Google even desnoods haar gegevens. - Ga niet voor de eerste die op je pad komt. Neem je tijd en bestudeer aanzienlijk veel wegpagina's. - Doe echt niet vaker dan een aantal maal per jaar een reading. Voorkom helderziendeverslaving!

9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl

Gratis chat met een paragnost