home // tarotiste-johanna

Tarotiste Johanna

Wie is Tarotiste Johanna?

En over welke gave beschikt zij allemaal? Tarotiste Johanna Dijkstra is werkzaam  bij Spirituele Poort en heeft haar eigen bedrijf Persoonlijk Groeien.
Buiten dat zij  tarotiste is, heeft zij ook gave als heldervoelend en is helderwetend. Paragnost info, heeft haar geïnterviewd, om meer over haar gave en tarot consulten te weten te komen.

Wanneer kwam je er achter dat je paranormaal was?

Jaren terug zei ik al tegen mijn moeder dat we bij haar oma
thuis zijn geweest wat niet kon want mijn moeder was er nog nooit geweest!

Voor mijn gevoel wist ik het zeker dat we daar waren geweest tot dat we bij mijn moeders oom op visite waren en ik hem vertelde hoe het huis van zijn moeder eruit zag etc. allemaal. Hij bevestigde elke detail wat ik vertelde mijn moeder keek mij verbaasd aan en eindelijk na jaren werd alles voor mij bevestigd en ben ik verder gaan leren en kijken wat ik kon waarnemen.

Door welke gebeurtenis wist je zeker dat je paranormaal was?

Na een privé gebeurtenis waar ik veel dingen door kreeg wat ik niet kon weten werd het voor mij duidelijk dat ik meer dingen kon zien en horen.

Wat is je meest bijzondere ervaring met een cliënt geweest?

Individuele familie opstelling. In mijn praktijk doe ik veel individuele familie opstellingen waar ik een keer een cliënt binnen kreeg die met een grote blokkade rond liep zoals ze zelf vertelde. Tijdens de opstelling bleek er iets heel anders uit te komen dan ze zelf had verwacht. Nu is deze mevrouw volledig in balans.

Tarot

In mijn praktijk en bij de Spirituele Poort geef ik Tarot consulten.

 25 jaar niet gezien

Ik had een mevrouw die mij belde en heel graag een oude liefde van 25 jaar terug wou zien en wou weten hoe het met hem ging ze had deze man 25 jaar niet gezien. Ik kreeg meteen door binnen 3 weken ga je hem ontmoeten en het heeft te maken met familie aangelegenheid. Ze zei meteen dat bestaat niet !!! Ik was hiervan overtuigd dat het wel bestond was geen twijfel aan mogelijk. Mevrouw was erg geschrokken van mijn overtuigen tot dat ze 1,5 maand later mij weer belde en het verhaal vertelde dat ze deze man in het ziekenhuis heeft ontmoet twee weken na ons gesprek. En dat hun beide moeders daar in het ziekenhuis lagen dat het dus familie omstandigheden was zoals ik al had verteld. Ze was erg blij met de ontmoeting en ik natuurlijk met haar bevestiging.

Vermoorde zoon

Een lieve mevrouw belde mij een keer en vertelde dat haar zoon was vermoord dit was de eerste keer dat ik contact maakte met een overleden wat ik mevrouw ook meteen heb verteld. Want eerlijkheid vind ik erg belangrijk! Ik kreeg meteen door dat het op een boot was gebeurd met 2 mannen en 1 vrouw. En dat klopte zei mevrouw die waren opgepakt maar ook weer vrijgelaten.

Ik vertelde aan mevrouw dat deze mevrouw ook bij haar aan de deur was geweest en dat ze haar verdriet liet zien en wou bewijzen dat ze niks ermee temaken had. Dit allemaal klopte weer zei mevrouw. Ik vertelde mevrouw dat ze binnen kort weer opgepakt zouden worden dat geloofde mevrouw niet omdat ze geen bewijs hadden gevonden. Ik zei tegen mevrouw wacht maar af het is binnen kort (tijd vond ik erg moeilijk om te zeggen nu) 3 maanden later belde mevrouw mij op en vertelde mij dat ze alle 3 weer vast zitten en dat ze niet kon geloven dat dit echt zo was. Uit respect en privé reden voor mijn cliënten heb ik de namen eruit gelaten.

Waar moeten mensen op letten als zij een consult willen?

Ga eerst voor jezelf voelen als het de persoon is waar jij een consult van wil ontvangen bij twijfel niet doen.

Hoe verloopt een consult bij jou?

Ik wil geen informatie ontvangen van de cliënt wil alleen de namen, leeftijd en de vraag weten zonder inhoud. Ik vind het heel belangrijk dat ik goede energie op pak en meteen kan zeggen wat ik niet kan weten zodat de cliënt meteen weet dat ik goed zit.

Wat voor soort vragen worden het meest gesteld tijdens een consult?

Dat is heel verschillend eigenlijk van relatie, misbruik, verslaving tot een inzicht.

Zijn er vragen die je principieel niet beantwoord?
Ziekte

Vertel je alles wat je doorkrijgt aan je cliënt?

Ik beantwoord de vragen van de cliënt altijd en als er iets extra ligt wat belangrijk voor de cliënt is dan vertel ik dat ook.

Hoe weet je nu goed verwoorden wat je doorkrijgt aan je cliënt?

Dat gaat voor mij automatisch daar denk ik niet over na

Zit je er ook wel eens naast met een consult bij een cliënt?

Eigenlijk nooit. Ik probeer wel eens voor mezelf dingen door te krijgen maar omdat je de dingen anders wil zien soms dan dat ze werkelijk zijn voor jezelf raadpleeg ik daarvoor altijd een collega van mij op de Spirituele Poort.

Wat voor soort mensen komen bij je voor een consult?

Dat is uit alle lagen van onze bevolking

Wat voor soort consulten geef je het liefst (email, telefoon, persoonlijk)

In mijn praktijk Persoonlijk Groeien vind ik het geweldig om persoonlijke opstelling te doen en soms daarna een tarot sessie. Verder vind ik het heerlijk om voor de Spirituele Poort telefonisch consulten te geven.

Hoe ben je in het vak gekomen? Hoe ging je eerste professionele consult?

Ik kwam al enige tijd bij een Tarotiste wat nu mijn vriendin is geworden zij is nu al 70 jaar en oefent het vak al jaren uit en zei vroeg mij een keer om de tarot kaarten voor haar te leggen. En daar kwam zo veel uit dat zij mij privé les heeft gegeven. Waar ik haar nog elke dag dankbaar voor ben.

Denk je dat je je gave altijd zult behouden?
Ja

Waarom ben je dit werk gaan doen en niet bijvoorbeeld iets anders?

Dit kwam op mijn pad en voelt zo goed dat ik niks anders wil gaan doen meer. Als je zoveel plezier in je werk hebt als ik dan voelt het niet als werken.

Worden je gave beter of duidelijker naar mate je langer in het vak zit?

Ja natuurlijk alles word beter dat is bij elk beroep hoe langer je het doet het beter je

Wie zou in jou ogen de absolute wereldtop, als ik dit zo mag verwoorden.

Iedereen die zijn werk op spiritueel gebied serieus neemt en doet.

Waarin zou jou consulten anders dan bij andere?

Ik wil geen inhoud van de vraag alleen de vraag zelf.

Waar moet iemand op letten als hij een keuze wilt maken voor een consult?

Ik zou iedereen willen aanraden goed te luisteren naar je eigen gevoel je kan al op een foto zien van de persoon die het consult geeft of die jou aanspreekt of niet. Als je iemand telefonisch spreekt en na enkele minuten denk je hier is geen klik zeg dan netjes tegen de persoon sorry ik kijk even verder u kunt mij niet helpen.

Nog tips, info die je kwijt wilt?
Volg je eigen gevoel en ga er voor wat jij wil niet wat anderen willen. Want wie verdwaalt is ontdekt nieuwe wegen.

Neem gerust eens een kijkje op mijn website voor meer informatie over diverse workshops en coaching www.persoonlijkgroeien.nl
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Astrolijn.nl

Gespecialiseerd in telefonisch consult. Nette informatieve website. Tarot leggingen en horoscopen aanvragen zijn is mogelijk. Veel gratis opties voor aanvullende informatie.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl

Gratis chat met een paragnost