home // Goede paragnosten uit de Bilt

De allerbeste paragnosten in en om de Bilt

In de Bilt kun je veel betrouwbare mediums vinden. Een paar voorbeelden van paragnosten en paranormaal begaafden in de Bilt zijn: Barbara de Paragnost en Spirit Talks (Monique van den Bel). Het is bovendien niet onbegrijpelijk dat in een grote stad met zoveel inwoners [10.465] als de Bilt een aantal oprechte mediums en paragnosten te vinden zijn.

 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl
6.5
pic

Astrolijn.nl

Gespecialiseerd in telefonisch consult. Nette informatieve website. Tarot leggingen en horoscopen aanvragen zijn is mogelijk. Veel gratis opties voor aanvullende informatie.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.nl

Gratis chat met een paragnost  

Het live afspreken met een persoon met paragnostische bekwaamheid heeft voordelen en nadelen. Het fijnste voordeel is het directe contact. Er zijn tevens veelal dingen die slimmer kunnen bij een consult met een persoon met paragnostische bekwaamheid. Heb je wel eens gedacht aan een chat met een medium of kaartenlegger? Dit heeft een royaal aantal pluspunten:
 
1.             Kosteloos kennismaken - je zit niet meteen aan een lang en duur consult vast,
2.             Tijd wanneer jij graag wil - je hoeft niet te wachten totdat de paragnost tijd voor jou heeft, er is altijd een bovennatuurlijk begaafd individu beschikbaar voor de klanten,
3.             Helemaal geen reistijd - je hoeft niet te reizen, je kunt direct antwoorden op jouw vragen krijgen vanuit je zitbank of bank,
4.             Gratis en vrijblijvend verslag van het gesprek - na een ingespannen en (soms) ontroerend consult hoef je echt niet meer na te denken waar het over gegaan is. Je ontvangt een gratis en vrijblijvend gespreksverslag van jouw dialoog,
 

Waarzeggers uit de bilt

 
Fijne kanten van chatten met een consulent tegenover direct consult
Hierboven opgesomd vind je reeds een kleine opsomming van profijt die een consult via de chat met een medium of paragnosten heeft tegenover een direct contact. Onderstaand licht ik ze ietwat meer toe. De gratis en vrijblijvend kennismaking is vrij duidelijk. Iedereen die voor het allereerst bij Mediumchat komt rondkijken, heeft de mogelijkheid om gratis kennis te maken. Zo zie je hoe het systeem fungeert en hoe fijn het is om te chatten met een persoon met de paragnostische gaven.
 
Op Mediumchat zijn ten alle tijde astrologen aanwezig. Je hebt de mogelijkheid om dus altijd direct terecht te kunnen voor een antwoord op jouw eigen behoefte. Als je een goede connectie met een medium hebt opgebouwd en je echt iemand specifiek graag wil "zien", kun je altijd een gratis sms alert aanzetten. Je krijgt dan een sms op het moment dat deze consulent online beschikbaar is. Je hoeft ook niet te reizen met het openbaar vervoer. Het is fijner en lekkerder om via het web contact te leggen dan om te moeten reizen met het openbaar vervoer voor een live consult met een persoon met de paragnostische gaven.
 
Een gesprek met een zogenoemde paragnost is dikwijls zeer ingespannen maar ook emotioneel. Of het nu over de nabije- en verre toekomst, hartstocht, je romance, een ex-geliefde of overledenen gaat, dit beslaan diepgaande topics. Dan is het wel zo aangenaam als je na het dialoog met de helderziende het hele gesprek nog eens in de avond na kunt kijken. Op deze manier kan de adviezen veel slimmer en beter landen.
 
Bij een persoon met paragnostische bekwaamheid uit de Bilt, zal in alle waarschijnlijk je meer dan eens gevraagd worden om een kiekje (een foto) mee te nemen. Bij de website kun je eveneens afbeeldingen gebruiken waardoor de paragnost, net als bij een live advies hierop in kan voelen.
 
 
Pluspunten van chatten met een consulent ten opzichte van bellen met een helderziende
Naast chatten met een consulent, zou je ook kunnen bellen. Ook hier kun je ten alle tijde terecht, zonder te wachten. Een mindere kant is dat je hiervan geen verslag van het gesprek hebt na een (lang) discours. De meeste klanten ervaren nalezen als geruststellend! Ondervind het zelf snel.