home // paragnost-barbara

Paragnost Barbara?

Wie is paragnost Barbara? In in haar kinderjaren merkte Paragnost Barbara al dat zij anders was dan andere kinderen, zij zag dingen en voelde situaties al feilloos aan en pakte sferen vanzelf op.

Paragnoste Barbara

In die tijd kon paragnoste Barbara die dingen niet benomen en begrijpen, vooral toen zij besefte, dat haar leeftijd genoten diezelfde dingen niet zagen en voelde.

Vooral toen zij ouder werd, begreep zij dat ze paranormale gave bezat en later is daar ook het mediumschap bij gekomen (bewustzijnsvorm) waarbij ze kan communiceren met overleden personen.

In het begin gaf zij vooral consulten aan vrienden en familie, waarbij zij gebruik maakte van haar diverse gave zoals:

  • Heldervoelenheid
  • helderhorenheid
  • helerziendheid

Maar dit netwerk groeide al snel uit d.m.v. mond tot mond reclame tot uiteindelijk een drukke praktijk, ondertussen komen uit heel Nederland en zelfs daarbuiten mensen voor vragen en inzichten in haar praktijk. Paragnost Barbara helpt je met vragen over je werk, financiën, gezondheid en andere vragen. door de jaren heen heeft zij alle soorten vragen voorbij zien komen, dus geen enkele vraag is vreemd of ongewoon.

Paragnoste & telefonisch consult

Paragnost Barbara verteld tijdens een consult, dat zij niet naar een voorspelling mogen gaan leven, en zij hanteert de regel dat je slechts twee keer per jaar bij haar een consult mag doen.  Een consult is vaak handig om bevestiging te krijgen op wat je al zelf voelt.
En is nadrukkelijk niet de bedoeling, dat je afhankelijk wordt van de voorspellingen.

Paragnost kiezen

Aan paragnost Barbara wordt vaak de vraag gesteld, hoe je nu weet of een paragnost voor jou de juiste is. De enige manier om hierachter te komen, is je gevoel te volgen, heb je een klik met je paragnost? Dan zit het meestal wel goed!

Mond tot mond reclame

Uiteraard is mond tot mond reclame over een goede paragnost belangrijk, maar uiteindelijk is de klik van meer belang.

Goede paragnost

Goede paragnosten zullen ook altijd aangeven als zij over een bepaald onderwerp iets doorkrijgen of niet. Soms kan paragnost Barbara geen antwoord geven, omdat het misschien niet op zijn plaats of te gevoelig is om het te vertellen.

Geliefde

Pas op voor paragnosten die beweren dat ze binnen een korter periode bijvoorbeeld 48 uur je geliefde bij je terug kunnen brengen. Dit is een soort van paragnosten waar je ver weg van moet blijven. Niemand ter wereld kan dit voor jou doen. Als het namelijk is voorbestemd is dat je mogelijk weer samenkomt, dan zal dat gebeuren. Maar puur omdat het is voorbestemd, en niet omdat een paragnost je daarbij heeft geholpen.

Als paragnost Barbara een consult doet, zal zij nooit overleden oproepen. Niet paragnost Barbara bepaald dat, maar alleen van hogerhand.  Zij is slechts en doorgeefluik en zij mag slechts afwachten wie er door wil en mag komen.

Voorbereiding

Voordat iemand bij paragnost Barbara op consult komt bereid zij zich altijd zo’n 15 minuten van te voren door proberen af te stemmen op de energie van de cliënt.

Bekend van radio en TV
Paragnost Barbara is ondertussen een behoorlijke bekende paragnost geworden, zij is onder andere te zien geweest in Life & Cooking, diverse magazines zoals Vriendin, StarStyle, Bruid, maar ook het vakblad Paravisie, ook kun je haar regelmatig op de radio horen, bij het programma Journey into light.

Meer weten?
Wil je meer weten over Paragnost Barbara en haar bijzondere gave?
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl

Gratis chat met een paragnost