home // goede-paragnost

Goede paragnost gezocht?

Hoe vind je nu een goede en betrouwbare paragnost? Waar moet je op letten? Adverteren goede paragnosten? Wanneer is een paragnost goed?


Paragnost raadplegen

Als je nog twijfelt om een paragnost te raadplegen, of als je nog geen goede paragnost hebt gevonden, is een paranormale avond bezoeken, slim om mee te beginnen, het is laagdrempelig, je hebt keus uit veel paragnosten en mediums.


Goede paragnost

Je kunt iedereen aan het werk zien en hun verschillende gave bekijken. Een goede paragnost weet direct als je hem op haar opbelt wat er niet goed bij je gaat en of met welke problemen je zit. Een goede paragnost voelt een soort trilling of vibratie, meestal in zijn handen, maar soms ook in het hele lichaam.

Paragnost reading

Tijdens zo reading wordt er ergens contact gemaakt tussen de paragnost en iemand anders
Dit doet de paragnost niet zelf, dat wordt automatisch voor hem gedaan.
De trilling kan soms zo sterk zijn dat de paragnost erg  emotioneel wordt en zelfs kan gaan stotteren of huilen.


Paragnost consult

Tijdens zo paragnost consult  gebeurt alles buiten de paragnost om, zelf kan hij echt niets.
Een goede paragnost denkt altijd als eerste hoe hij iemand kan helpen, als hij eerst aan geld denkt, dan heb je vaak te maken met een oplichter.


Goede paragnosten

Goede paragnosten zijn ook eerlijke paragnosten en hebben weinig tot geen info van je nodig, alleen een foto of andere object is vaak al voldoende. Geef ook nooit intieme info over jezelf, en probeer zelf zo weinig mogelijk te zeggen, laat de paragnost spreken.

Geen antwoord geven op vragen, zodat de paragnost kan inspelen op bevestigingen of ontkenning. Bij goede paragnosten mag je ook opnames maken als zij een consult doen, zodat je alles nog eens later terug kunt horen .


Leer via een bekende een paragnost kennen

Eigenlijk is via via mooie manier om eens een privé consult  te doen bij een goede paragnost, want wat is nu betere reclame dan iemand die bij de betreffende paragnost al is geweest en ook nog eens tevreden? Mond tot mond reclame is natuurlijk de beste reclame voor een goede paragnost. Dus nadat je je eerst hebt georiënteerd op een paranormale beurs, leg je oor te luister bij mensen die tevreden zijn bij een betreffende paragnost. 
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl

Gratis chat met een paragnost  


Goede paragnosten uit de regio?

Bekijk eens de beste paragnosten uit apeldoorn, paragnost uit arnhemparagnost uit assen