home // paragnost-denhaag

Paragnost uit den haag

Helderziendheid wordt normaliter uitgelegd als het kunnen voorspellen van de de komende tijd of het aanschouwen van aura's of entiteiten. Desondanks is helderziendheid nog veel meer, want er bestaan buitengewoon veel energie?n die een helderziend persoon zou kunnen signaleren. De verschillende energie?n die waar te nemen zijn door de ogen van een helderziende bevinden zich niet in ons gewone spectrum dat het gebied van pimpelpaars - lichtblauw - groen - geel - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat voorbij ons normale spectrum valt, is een ander soort van licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder clairvoyant verschijnsel wisselt van lichtsoort van elkaar, doordat ze ieder net een ander stukje bestrijken van het spectrum. In wezen is het niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is gewoonweg energie die de ogen binnenkrijgen en vertolken naar het beeld van licht voor de hersenen.

Er zijn velerlei soorten mensen met een paragnostische begaafdheid die speciale vermogens of specialisaties bezitten, dat wil zeggen dat je indien je eerder al weet bij welke bekwaamheid je het meest gebaat bent, zul je een domper beletten.

Start gesprek met een online paragnost
Hier staan enige tips die je kunnen begunstigen om de goede persoon met helderziende {gaven} te kunnen detecteren. De persoon met een betrouwbare en zuivere helderziendheid:

1. Een paragnost of medium uit den haag begeleidt je bij het kunnen maken van keuzes. De persoon met helderziendheid zal zeker niet voor jou bepalen wat je moet waarmaken. Hij of zij biedt alleen maar raad.

2. Een helderziend medium stelt meestal sporadisch vragen en vraagt zeker niet veel. Als een persoon met helderziendheid
veel aan je vraagt, dan heeft hij of zij misschien moeite om zich met je te verbinden of hij of zij probeert vragen aan je te ontlokken. Dat wil niet zeggen dat je helemaal niets kunt zeggen. Een kleine uitleg van je dilemma kunnen de de persoon met helderziendheidhelpen om zich met je te 'koppelen'.

3. Een knappe persoon met helderziendheid probeert je niet af te leiden door een knus gesprekje met je aan te knopen of zelfs over hun persoonlijke hindernissen te praten. De waarschijnlijkheid bestaat dat het
individu dit alleen doet om de tijdsduur te verlengen en anders gezegd: iets meer geld te verdienen.

4. Onthult de waarheid. Een persoon met een goed ontwikkelde helderziendheid zal de klant echt niet naar de mond spreken en antwoorden geven die ze graag willen horen.

Tot slot nog een drietal tips en trucs: - Bekijk goed de paragnosten internetsite van de helderziende die jij hebt geselecteerd. Google even desnoods de gegevens. - Ga helemaal niet voor de eerste die je tegenkomt. Neem rustig de tijd en aanschouw genoeg websites. - Doe niet vaker dan een aantal keer ieder jaar een reading. Voorkom helderziendeverslaving!
Bekijk ook eens helerziende paragnost uit breda of paragnost alphen aan de rijn
 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl

Gratis chat met een paragnost