home // Paragnost eindhoven

Paragnost uit Eindhoven

Helderziendheid wordt meestal uitgelegd als het kunnen voorspellen van de de komende tijd of het aanschouwen van aura's of zielen. Desondanks is helderziendheid nog veel meer, want er zijn zeer veel vitaliteiten die een persoon met helderziende gaven zou kunnen registreren. De diverse energie?n die op te vangen zijn via de ogen van een helderziende bevinden zich helemaal niet in ons gewone spectrum dat het gebied van pimpelpaars - blauw - groen - lichtrood - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat voorbij ons dagelijks spectrum valt, is een ander soort van licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder clairvoyant verschijnsel wisselt van lichtsoort van elkaar, doordat ze ieder net een ander stukje bestrijken vh spectrum. Eigenlijk is het niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is uitsluitend energie die de ogen ontvangen en vertalen naar het beeld van licht voor de hersenen.

Er zijn diverse soorten mensen met een paragnostische begaafdheid die aparte gaven of specialisaties bezitten, in andere woorden: indien je eerder al jezelf informeert bij welke kundigheid je het over het algemeen het meest gebaat bent, zul je teleurstelling voorkomen.
 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.8
pic

Astrolijn.com

Telefonisch consult, Astro SMS (24/7 beschikbaar) of een persoonlijke horoscoop is ook mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk in gebruik en er zijn veel consulenten actief.
Lees verder »
Bezoek Astrolijn.com
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl

Gratis chat met een paragnost  

Hieronder uiteengezet een paar tips en trucs om de goede persoon met helderziende gaven te vinden. De persoon met een betrouwbare en zuivere helderziendheid:

1. Een paragnost of medium uit Eindhoven begeleidt je bij het kunnen maken van keuzes. De persoon met helderziendheid zal zeker niet voor jou voorschrijven wat je moet doen. De helderziende levert puur advies.

2. Een helderziend medium stelt weinig vragen en vraagt zeker niet veel. Als een persoon met helderziendheid
best veel vragen stelt, dan heeft hij of zij mogelijk moeite om zich met je te verbinden of het medium probeert vragen aan je te ontlokken. Dat betekent niet dat je in het geheel niks kunt vertellen. Een kleine explanatie van jouw probleem kunnen de de persoon met helderziendheidassisteren om zich met je te 'connecten'.

3. Een goede persoon met helderziendheid probeert je niet af te leiden door een plezierig praatje met je te hebben danwel over hun persoonlijke problemen te babbelen. De kans is groot dat hij of zij dit louter doet om de tijd te rekken en anders gezegd: aanzienlijk meer geld te verdienen.

4. Onthult de info met een juistheid. Een persoon met een goed ontwikkelde helderziendheid zal de klant zeker niet naar de mond converseren en de antwoorden verstrekken die ze perse willen horen.

Tot slot nog een serie suggesties die je kunnen helpen: - Bekijk grondig de paragnosten homepage van de helderziende die jij hebt uitgezocht. Google even desnoods de voor en achternaam. - Ga niet voor de eerste die je tegenkomt. Neem rustig de tijd en aanschouw genoeg internetsites. - Doe echt niet vaker dan een aantal maal per jaar een zogenaamde reading. Voorkom paranormaal begaafdeverslaving!


Bezoek ook eens een goede paragnost uit nijmegen, een betrouwbare paragnost uit denbosch, of paragnosten uit oss