home // paragnost-haarlem

Paragnost uit Haarlem

Helderziendheid wordt doorgaans uitgelegd als het kunnen prognosticeren v/d nabije en verretoekomst of het zien afkomstig van aura's of zielen. Toch is helderziendheid nog veel meer, want er zijn heel veel energie?n die een helderziende zou kunnen signaleren. De meerdere energie?n die waar te nemen zijn door de ogen van een persoon met helderziende gaven bevinden zich helemaal niet in ons alledaagse spectrum dat het gebied van pimpelpaars - lichtblauw - olijfgroen - geel - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat voorbij ons normale spectrum valt, is een ander soortement licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder clairvoyant verschijnsel loopt uiteen van lichtsoort van elkaar, doordat ze ieder net een ander stukje bestrijken van het spectrum. In werkelijkheid is het niet gericht eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is puur energie die de ogen binnenkrijgen en omzetten naar het beeld van licht voor de hersenen.

Er zijn verschillende type mensen met een paragnostische begaafdheid die zekere bekwaamheid of specialisaties bezitten, anders gezegd: indien je vooraf al weet bij welke gave je het over het algemeen het meest gebaat bent, zul je een afknapper beletten.

Start gesprek met een online paragnost
Hier staan enkele tips die je kunnen begunstigen om de goede helderziende} te kunnen detecteren. De persoon met een betrouwbare en zuivere helderziendheid:

1. Een paragnost of medium uit Haarlem begeleidt je bij het nemen van keuzes. De persoon met helderziendheid zal zeker niet voor jou bepalen wat je moet waarmaken. Deze persoon geeft enkel raad.

2. Een helderziend medium stelt meestal sporadisch vragen en vraagt zeker niet veel. Als een persoon met helderziendheid
veel aan je vraagt, dan heeft hij of zij misschien moeite om zichzelf met je te 'koppelen' of het medium doet een poging om vragen aan je te ontlokken. Dat wil niet zeggen dat je helemaal niets kunt vertellen. Een kort en bondige explanatie van jouw probleem kunnen de de persoon met helderziendheidsteunen om met je te 'connecten'.

3. Een goede persoon met helderziendheid doet een poging om je niet af te leiden door een knus discours met je te beginnen of over hun persoonlijke hindernissen te praten. De mogelijkheid bestaat dat hij dit alleen doet om de tijd te rekken en anders gezegd: meer geld te verdienen.

4. Zegt de feitelijkheid. Een persoon met een heel goed ontwikkelde helderziendheid zal de bezoeker helemaal niet naar de mond spreken en de antwoorden verstrekken die zij perse willen horen.

Tot slot nog een aantal tips en trucs: - Bekijk grondig de paragnosten webpagina van de de persoon met paranormale begaafdheid van jouw keuze. Google desnoods de voor en achternaam. - Ga niet voor de eerste die je tegenkomt. Neem genoeg tijd en bestudeer best veel websites. - Doe niet vaker dan een aantal keer per jaar een reading. Voorkom paranormaal begaafdeverslaving!
Bekijk ook eens een bekende helderziend paragnost uit almere , paragnost-uit-beverwijk
 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl

Gratis chat met een paragnost