home // paragnost-in-almere

Paragnost uit Almere

Helderziendheid wordt meestal uitgelegd als het kunnen voorzien van de de komende tijd of het aanschouwen afkomstig van aura's of geesten. Toch is helderziendheid nog veel meer, want er zijn buitengewoon veel krachten die een helderziend persoon zou kunnen waarnemen. De meerdere energie?n die op te vangen zijn door de optiek van een helderziende bevinden zich echt niet in ons alledaagse spectrum dat het gebied van pimpelpaars - donkerblauw - groen - lichtrood - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat voorbij ons normale spectrum valt, is een ander soort licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder clairvoyant fenomeen wijkt af van lichtsoort van elkaar, aldaar ze ieder net een ander stukje bestrijken v/h spectrum. In werkelijkheid is het helemaal niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is gewoonweg energie die de ogen binnenkrijgen en vertalen naar het beeld van licht voor de hersenen.

Paragnost uit almere

Er zijn verschillende categorien mensen met een paragnostische begaafdheid die bepaalde kundigheid of specialisaties bezitten, in andere woorden: indien je op voorhand al je inleest bij welke kundigheid je het meest gebaat bent, zul je een afknapper voorkomen.


 


9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl

Gratis chat met een paragnost  

Hieronder enkele tips en trucs om de juiste bekwaamheid te vinden. De persoon met een betrouwbare en zuivere helderziendheid:

1. Een paragnost of medium uit Almere begeleidt je bij het kunnen maken van beslissingen. De persoon met helderziendheid kan zeker niet voor jou voorschrijven wat je moet doen. Deze persoon biedt alleen maar raadgeving.

2. Een helderziend medium stelt niet veel vragen en vraagt zeker niet veel. Als een persoon met helderziendheid
best veel vragen stelt, dan heeft hij wellicht moeite om zich met jou te connecten of het medium doet een poging om vragen aan je te ontlokken. Dat wil niet zeggen dat je helemaal niets moet vertellen. Een korte explanatie van je complicatie kunnen de de persoon met helderziendheidhelpen om zichzelf met je te 'connecten'.

3. Een juiste persoon met helderziendheid doet een poging om je niet af te leiden door een plezant babbeltje met je aan te gaan of over hun persoonlijke problemen te praten. De kans is groot dat het
individu dit louter doet om de tijdsduur te verlengen en dus iets meer geld te ontvangen.

4. Vertelt je de echte waarheid. Een persoon met een bijzonder goed ontwikkelde helderziendheid zal de cli?nt zeker niet naar de mond praten en de antwoorden geven die zij graag willen horen.

Tot slot nog een stel suggesties die je kunnen helpen: - Onderzoek de paragnosten internetsite van de bovennatuurlijke begaafde die jij hebt geselecteerd. Google ook zijn of haar voor en achternaam. - Ga echt niet voor de eerste die je vindt. Neem je tijd en bestudeer best veel internetsites. - Doe echt niet vaker dan een aantal maal ieder jaar een zogenaamde reading. Voorkom eenverslaving!
Bekijk ook eens de pagina paragnost medium uit haarlem of paragnost amsterdam