home // reiki

Wat is Reiki?

Reiki valt onder een paranormale therapie en kan men rekenen tot de alternatieve geneeswijzen. Bij een Reiki behandeling wordt er voornamelijk gewerkt met de handen, waarbij het lichaam, met een veronderstelde vorm van levensenergie, wordt behandeld.
 

De Term Reiki

De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters (kanji),
wat betekend rei (‘geest’ of ‘ziel’) en ki
(‘levenskracht of energie”).
 

Toepassen Reiki

Als men Reiki gaat toepassen worden ziel, geest en lichaam, wanneer men gaat behandelen het  aankomt genezing en ziekte en als een geheel gezien.

Bij Reiki kent men drie graden: de eerste, de tweede en de mastergraad. In principe kan iedereen Reiki leren. Als je focust en aanleg hebt, kun je  in één weekend de eerste graad halen en leer je  anderen en jezelf te behandelen. Je leert naar je gevoelens en lichaam te luisteren. Door de energie van Reiki kun je balans en rust krijgen en de zelfherstellende werking van het lichaam bevorderen.

 

Reiki op internet

Als je ven google gebruikt kun je veel verhalen vinden over Reiki op het internet. Het is lastig om uit de vele informatie en standpunten  de juiste selectie te maken.
 

Reiki masters

Omdat het lastig is om de juiste informatie over Reiki te vinden, laat Paragnost-info een aantal Reiki masters aan het woord, die ieder op hun eigen manier vertellen wat Reiki is, en wat het voor voor je kan doen.

Reiki heeft te maken met de overdracht van energie en warmte, zowel in letterlijke als figuurlijke zin. De persoon die wordt  behandelt voelt zich daarbij aangenamer, zodat de  het geestelijk evenwicht toeneemt en de zelfherstellende werking van het lichaam gestimuleerd wordt. lees ook over /alternatieve-reiki-praktijk
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
7.2
pic

Mastermedium.nl

Duidelijke en overzichtelijke website. Mogelijkheid tot foto reading met telefonische toelichting. De mediums zijn goed ingedeeld op hun disciplines. Je kunt eenvoudig en snel in contact komen met een consultant.
Lees verder »
Bezoek Mastermedium.nl
6.5
pic

Parastars.nl

Veel paragnosten en mediums. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Mediums spreken meerdere talen.
Lees verder »
Bezoek Parastars.nl

Gratis chat met een paragnost