home // erkende-paragnosten

Ekende paragnosten en helderzienden

Hoe herken je een goede paragnost of minder goede paragnost? Bestaan er erkende paragnoste? Binnen de paragnosten branche zijn vele mensen werkzaam, die je op zijn zacht gezegt, niet paranormaal kunt noemen.

Erkende helderzienden

Er zijn veel verhalen van oplichters die d.m.v. zogenaamde paragnosten consulten veel geld verdienen, aan ontwetende mensen of aan iemands verdriet.

Stichting Enigma

De stichting Enigma, opgezet om het kaf van het koren te scheiden, is al sinds 2007, de portal, waar u geregistreerde en erkende paganosten of helderziende kunt vinden.

Doestelling Enigma

De doelstelling van stichting Enigma is de consumenten een startpunt te bieden in hun zoektocht naar betrouwbare paranormale personen Alle bij Enigma aangesloten leden hebben een proef van vakbekwaamheid moeten afleggen en zijn al vele jaren als paragnost of helderziende werkzaam.

Enigma’s selectie

Door Enigma’s strenge selectie en hun toetsen proberen zij consument te beschermen voor oplichters en charlatans. Stichting enigma is actief in Nederland en Belgie, en hebben erkende leden in alle regio’s

Foutloze paranosten

Iedereen maakt fouten, ook paragnosten, en zelfs ook paragnosten die erkend zijn door stichting Enigma. De beste paranost of helderziende kan wel eens een minder dag hebben, of iets verkeerd interpreteren. Stichting Enigma waakt er over dat indien een paragnost of helderziende een fout maakt, de consument bij de stichting terecht kan met een klacht. Kortom een belangrijke stichting voor de parnormale branche als geheel en voor de consuement die klachten heeft.

Doelstelling stichting Enigma

Sinds 2007 is stichting Enigma gestart met als doelstelling het professionaliseren van de paranormale beroepsgroep en het bundelen van krachten van paragnosten en mediums voor het bijdragen aan het oplossen van vermissingszaken, valt te lezen op hun website.

Opsporen vermiste personen

Enigma zet zich niet alleen in voor consumenten voor nog op te lossen zaken voor politie en justitie. Hun interne onderzoeksteam, toetst en verzamelt aanwijzingen van hun aangesloten leden om zo een oplossende dan wel helpende hand te bieden bij het opsporen van vermiste personen.

Certificeren paragnosten

Stichting Enigma houdt zich bezig met het testen en certificeren van leden die werkzaam zijn in de paragnosten of helderziendheid beroepsgroep. Alle leden die in het pararegister staan zijn allemaal getoetst op en gekwalificeerd voor de disciplines die op hen van toepassing zijn.

Gratis chat consult? klik hier

Paragnost chris

alles over medium en paragnost chris

Meer mediums & paragnosten

Lees ook eens de andere artikelen zoals medium diana, maar zeker ook medium janny en niet te vergeten paragnost barbara
9.2
Beste keuze!
pic

Mediumchat.nl star star star starstar

Iedere bezoeker kan eenmalig een proefconsult doen. Dit waarderen wij zeer. Bijzonder klantvriendelijk. Mediumchat.nl hanteert daarnaast nog eens scherpe tarieven.
Lees verder »
Bezoek Mediumchat.nl
8.5
pic

Mediums.nl

Veel keuze: telefoonconsult, e-mailconsult en fotoreading (eerst versturen, daarna bellen). Elke dag een gratis horoscoop en je kunt een gratis account aanmaken. Oogt betrouwbaar.
Lees verder »
Bezoek Mediums.nl
7.4
pic

Oprechtemediums.nl

Creditsysteem werkt snel en gemakkelijk. Keuze uit veel consulenten met verschillende gaven. Veel positieve reviews leesbaar op de website. Oprechte en professionele uitstraling.
Lees verder »
Bezoek Oprechtemediums.nl

Gratis chat met een paragnost